Yurtlarda Görev Yapan Manevi Danışmanlar Yıl Sonu Toplantısında Buluştu
2024-2025 öğretim yılı boyunca yurtlarda görev yapan manevi danışmanların hizmet kalitesi değerlendirildi, yeni döneme yönelik istişarelerde bulunuldu.
2024-2025 öğretim yılı süresince yurtlarda görev yapan manevi danışmanların çalışmalarını değerlendirmek ve yeni öğretim yılına yönelik planlamalar yapmak amacıyla yıl sonu değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantı, Yurt Hizmetleri Müdürü Fatih Dinçer, Şube Müdürü Ertuğrul Yalçın ve İl Müftü Yardımcısı Muttalip Karataş’ın katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlikte, yıl boyunca yürütülen manevi danışmanlık hizmetleri ele alındı, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, danışmanlık hizmetlerinin daha etkin ve verimli sürdürülebilmesi için yeni dönem stratejileri tartışıldı.
Katılımcılar, manevi danışmanların gençlerin kişisel gelişimi ve desteklenmesindeki önemine vurgu yaparak, hizmet kalitesinin artırılması yönünde kararlılık mesajı verdi.

Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
- Salı 9.9 ° / 2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 14.4 ° / 4.7 ° false
- Perşembe 9.3 ° / 6.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu





