Sivas Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri Derneği (SOSAD) Başkanı İsmail Timuçin, raylı sistemler alanında üretim yapan Sivaslı sanayicilerle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde önemli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti.
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’in başkanlığında düzenlenen toplantıya; Ulaştırma Bakan Yardımcısı Osman Poyraz, Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Mehmet Kul, TÜRASAŞ Genel Müdürü Selim Koçbay, Genel Müdür Yardımcıları Atanur Karadağ ve Murat Durukan ile beraberindeki heyet katıldı.

Toplantıda TÜRASAŞ Genel Müdürü Selim Koçbay tarafından kurumun mevcut üretimleri ve gelecek hedeflerine ilişkin bir sunum yapıldı. Sunumun ardından Sivaslı üreticiler olarak hem ülke ekonomisine hem de şehrin sanayi altyapısına katkı sunacak çalışmalar değerlendirildi.
SOSAD Başkanı Timuçin, TÜRASAŞ Genel Müdürü Selim Koçbay ve ekibini Sivas’a davet ettiklerini belirterek, “Bizlere bu imkânı sağlayan ve TBMM’de misafir eden AK Parti Grup Başkanımız Sayın Abdullah Güler’e teşekkür eder, saygılar sunarız” ifadelerini kullandı.