ÖZBELSAN Araç Filosunu 10 Yeni Araçla Güçlendirdi
Sivas Belediyesi iştiraklerinden ÖZBELSAN A.Ş., hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna 10 yeni araç daha kazandırdı.
Sivas Belediyesi iştiraklerinden ÖZBELSAN A.Ş., hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna 10 yeni araç daha kazandırdı. ÖZBELSAN A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar, yeni araçlarla vatandaşlara daha hızlı, kaliteli ve etkin hizmet sunmayı hedeflediklerini söyledi.
Sivas Belediyesi iştiraklerinden ÖZBELSAN A.Ş., araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Şirket, yürütülen çalışmaların daha hızlı ve verimli gerçekleştirilmesi amacıyla filosuna 10 yeni araç dahil etti.

“HİZMET KALİTESİNİ ARTIRMAYI ÖNCELİK OLARAK GÖRDÜK”
Konuya ilişkin açıklamada bulunan ÖZBELSAN A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar, vatandaşlara daha hızlı, kaliteli ve etkin hizmet sunma hedefi doğrultusunda araç filosunu güçlendirdiklerini belirtti.

Göreve geldikleri günden bu yana hizmet kalitesinin artırılmasına önem verdiklerini ifade eden Kantar, “Attığımız her adımda hizmet kalitesini artırmayı, çalışma arkadaşlarımızın işlerini daha güvenli ve verimli şekilde yapmalarını sağlamayı öncelik olarak gördük” dedi.

“SİVAS'A DEĞER KATAN HİZMETLER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Filoya dahil edilen 10 yeni aracın kuruma, Sivas Belediyesine ve şehre hayırlı olmasını dileyen Kantar, “ÖZBELSAN olarak Sivas'ımıza değer katan hizmetler üretmeye ve belediyecilik anlayışına katkı sunmaya aynı kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

- Salı 29.2 ° / 10.7 ° Güneşli
- Çarşamba 26.3 ° / 12.3 ° Güneşli






