“HDP’ye Oy Vermek Mezalime Ortak Olmaktır”

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak; “Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Saadet iktidarında 500 bin ithal araba almakla övünmeyeceğiz. Yılda en az 1 milyon araba üretip satmakla övüneceğiz" dedi.

SİYASET 25.05.2015 05:09:01 2229 0
“HDP’ye Oy Vermek Mezalime Ortak Olmaktır”

“HDP’ye Oy Vermek Mezalime Ortak Olmaktır”

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak; “Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Saadet iktidarında 500 bin ithal araba almakla övünmeyeceğiz. Yılda en az 1 milyon araba üretip satmakla övüneceğiz" dedi.

Kamalak, Cumhuriyet Meydanı`nda düzenlenen "Milli İttifak" mitinginde yaptığı konuşmada, çok göç veren Sivas`a fabrika kuracaklarını söyledi.

Sivas`ı tarım kenti yapacaklarını dile getiren Kamalak, kentteki birçok iş yerinin kapandığını öne sürdü. Kamalak, "Fabrika kurmayan, mevcutları da satan, eşe dosta peşkeş çeken bir ülkenin işsizliği çözmesi, fakirliği yenmesi mümkün mü?" ifadesini kullandı.

İktidarın "Türkiye`nin bu yıl 500 bin otomobil satın almasıyla" övündüğünü savunan Kamalak, "İşte Milli görüş farkı burada çıkıyor. Saadet iktidarında 500 bin ithal araba almakla övünmeyeceğiz. Yılda en az 1 milyon araba üretip satmakla övüneceğiz" diye konuştu.

Milli Görüş koalisyonunda havuz sistemi oluşturduklarını, faiz lobisinin hortumunu kestiklerini, "D8"i kurduklarını anlatan Kamalak, yaşanabilir Türkiye için Milli İttifak`ın iktidara gelmesi gerektiğini belirtti.

"AMAÇLARI TÜRKİYE`Yİ DEMOKRATİKLEŞTİRMEK DEĞİL"

Eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de 13 yıldır yönetenlerin Türkiye`yi darbe anayasasından kurtarmadığını savundu.

Halkın yetki vermesine rağmen AK Parti`nin anayasayı değiştirmediğini öne süren Destici, "Bunların amacı Türkiye`yi demokratikleştirmek, hukuk devleti yapmak değil. İktidarlarını PKK ile ele ele, kol kola girerek devam ettirmek istiyorlar" iddiasında bulundu.

Türk İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı bulunduğuna işaret eden Destici, Türkiye`yi yönetenlerin bunun daha da artmasına neden olduğunu savundu. Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`dan, Mısır`da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi`nin idamdan kurtulması için girişimde bulunmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın her gün bir şehirde, açılış bahanesiyle partisine oy istediğini iddia eden Destici, "Çünkü paçalar tutuşmuş vaziyette. Kaybı, çöküşü onlar da görüyor. Onun için Sayın Cumhurbaşkanına diyorum ki makamına önce sen saygı göstereceksin ki sonra diğer siyasetçilerden ve milletten bekleyeceksin" görüşünü bildirdi.

Destici, Türkiye`nin Milli İttifak ile yürüyeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"AK Parti`ye oy vermek bu seçimde HDP`ye oy vermektir. HDP`ye oy vermeyi düşündürenler var. Ne sebeple olursa olsun HDP`ye oy vermek, öncelikle PKK`nın 30 yılda yaptıkları mezalime, kan ve gözyaşına ortak olmak demektir. Bu vebale girersiniz, gelecekte yapacaklarının da vebalini şimdiden üstlenmiş olursunuz. Onun için burada, bu seçimde AKP`ye oy vermek HDP`ye oy vermektir. HDP`ye oy vermek de AKP`ye oy vermektir. Burada oy verilecek tek adres var, o da Milli İttifak."

İktidara geldiklerinde bütün faizleri sileceklerini dile getiren Destici, emekliye, çalışan tüm kesimlere yüzde 50 zam ve iki bayram ikramiye vereceklerini ifade etti.

Taşeron işçiliği sona erdireceklerini anlatan Destici, "İşçi, memur, öğretmen, polis hakkını alacak. Kadro düzenlemesi yapacağız. Evsiz aile bırakmayacağız. Her yıl 100 bin kişiye bedava ev vereceğiz. Okula giden bütün çocuklarımızın yemek ihtiyacını gidereceğiz" diye konuştu. (AA)

Haber Kaynak : Yurt Haber Ajansı
Yorumlar (0)

ŞEYH ŞAMİL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

BG Grup Başkanı Özçoban: Cumhuriyet, Modern Türkiye’nin Mayasını Oluşturmuştur

KGK: Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak

Özdemir'den kutlama mesajı

A. Necip Günaydın’ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

TEMELSİZ DUVAR CADDEDE KAYMAYA NEDEN OLDU.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ’NDE FİLİSTİN FARKINDALIĞI PROJESİ

Bıyıkoğlu Dünya Şampiyonu Oldu.

Çevgan, Anadolu'da yüzlerce yıl sonra yeniden oynanmaya Sivas'ta başlamıştı.

(VİDEOLU HABER) HAFTA SONU 3 YENİ PARK HİZMETE AÇILDI…

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Ortak kullanım için protokol imzalandı

  • Cumartesi 17.2 ° / 5 ° false
  • Pazar 17.7 ° / 4.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.5 ° / 6 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 10 9 0 1 20 28
2.TRABZONSPOR A.Ş. 10 7 1 2 10 23
3.FENERBAHÇE A.Ş. 10 6 0 4 12 22
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 10 5 3 2 4 17
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 10 4 1 5 4 17
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 10 5 3 2 -3 17
7.GÖZTEPE A.Ş. 10 4 2 4 6 16
8.TÜMOSAN KONYASPOR 10 4 4 2 2 14
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 11 3 4 4 3 13
10.CORENDON ALANYASPOR 10 3 3 4 0 13
11.KOCAELİSPOR 11 3 6 2 -5 11
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 10 2 4 4 -3 10
13.KASIMPAŞA A.Ş. 10 2 4 4 -3 10
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 10 3 6 1 -9 10
15.GENÇLERBİRLİĞİ 10 2 6 2 -5 8
16.İKAS EYÜPSPOR 10 2 6 2 -7 8
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 10 0 4 6 -14 6
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 10 1 8 1 -12 4