Eczacılar güvenin adıdır
37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Bahadır Eren, “İlaç söz konusu olduğunda, güvenin ve güvencenin simgesi eczacıdır” dedi.
Bilimsel Eczacılık Günü dolayısıyla 37. Bölge Sivas Eczacı Odası etkinlik gerçekleştirildi.

Meva Kafe’de düzenlenen etkinlikte konuşan Eren, “Vitaminler, mineraller ve bitkisel ürünler hekim tavsiyesi ve mutlaka eczacı danışmanlığında kullanılmalıdır. Biz eczacılar, bu ürünlerin içeriğini, potansiyel risklerini, ilaçlarla ve gıdalarla etkileşimlerini bilen, hastaya bu konuda en doğru bilgiyi ve danışmanlığı verebilecek sağlık profesyonelleriyiz. Bu, bizim mesleki sorumluluğumuz ve yetkinliğimizdir. Bir ürünün doğru dozunu, kullanım süresini belirlemek ve olası risklere karşı uyarmak eczacının uzmanlık alanıdır. Vitamin, mineral ve bitkisel ürünlerin Sağlık Bakanlığı kontrolünde ve sadece eczacı danışmanlığıyla eczanelerden halka ulaştırılması gerektiğini ısrarla vurguluyoruz” dedi.

“İlaç söz konusu olduğunda, güvenin ve güvencenin simgesi eczacıdır” diyen Eren, “186 yıldır bu bilinçle her koşulda hizmet sunan eczacılar, bundan sonra da bu güvene layık olarak halkımıza hizmet sunmaya devam edeceklerdir. Bilimsel eczacılığın 186. yıl dönümünde bütün meslektaşlarımızın Bilimsel Eczacılık Günü’nü kutluyoruz” dedi.

Eren’in konuşmasının ardından meslekte 25. yılını dolduran eczacılara 37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Bahadır Eren ve yönetim kurulu üyeleri tarafından onur plaketi takdim edildi.

Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
- Salı 9.9 ° / 2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 14.4 ° / 4.7 ° false
- Perşembe 9.3 ° / 6.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu





