BTP Belediye Başkan Adayı Kılınç, hükümetin politikalarını eleştirdi

31 Martta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala Bağımsız Türkiye Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Necati Kılınç, seçim çalışmalarına hız verdi.

GÜNDEM 17.03.2024 23:56:00 1330 0
BTP Belediye Başkan Adayı Kılınç, hükümetin politikalarını eleştirdi

Bu kapsamda katıldığı bir programda kendisini ve partisinin politikalarını anlatan Kılınç, Ak parti hükümetini ise topa tuttu. 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Sivas Belediye Başkan Adayı Necati Kılınç, hükümetin politikalarını eleştirdiği bir açıklama yaptı. Kılınç, katıldığı bir programda Bağımsız Türkiye Partisi'nin politikalarını ve kendisini anlatırken, AK Parti hükümetini eleştirdi. Kılınç'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bağımsız Türkiye Partisinde, 2001 yılından bu yana Türk siyasetinde yer almaktayım. Türkiye'de yüzlerce parti kuruldu, ancak baskın medya tarafından sadece belli başlı partiler ön plana çıkarılıyor. Bizimle aynı görüşte olanlar nasıl oluyor da vatan toprağı satılırken, AK Parti'nin yanında olabiliyor? Devletin büyük kaynakları yabancılara peşkeş çekilince rahatsız olmuyorlar. Bu durumda vatan sevgisi bizimkinden farklıdır."

Kılınç ayrıca, esnaflardan duyduğu şikayetleri de dile getirerek, "AK Parti'nin 20 yıllık iktidarında bitmek bilmeyen bir ekonomik kriz var. Devletin büyük kaynaklarını yabancılara sattılar. Devletin ceza ve vergiden başka bir geliri yoktur" şeklinde ekledi.

BTP Sivas Belediye Başkan Adayı Necati Kılınç’ın bu açıklamaları, yerel seçimlere doğru ilerlerken siyasi atmosferdeki tartışmaları ve farklı görüşleri yansıtan önemli bir gelişme olarak değerlendirilebilir.

Haber Kaynak : Yurt Haber Ajansı
Yorumlar (0)

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

“Kan Ver, Hayat Kurtar” Kampanyasına STSO’dan Destek

SİVAS’IN BİLİNMEYENLERİNE YOLCULUK BAŞLIYOR

Sivas TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Tokgöz'den “Özgür Gazze” mitingine davet

STSO meclisi toplandı

SİVAS VALİSİ: 2025 YILINDA KENE VAKALARINDA AZALIŞ SÖZ KONUSU

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli