Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Özgür Kırmızıtaş ile bir araya gelen Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil , 2025 yılının Aile Yılı ilan edilmesi nedeniyle evlenecek çiftlere firmasında indirim desteği sağlayacağını ifade etti.
Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın evlenecek çiftler için sağlamış olduğu faizsiz kredi desteği başta olmak üzere diğer desteklerden dolayı esnaf teşkilatı olarak memnun olduklarını dile getiren Sesob Başkanı Hakan Demirgil, “Günümüz şartlarında evlenecek olan çiftlerin ihtiyaçlarını karşılamaları çok zor. Fiyatlardaki artışlar, evlenip yuva kuracak olan çiftlerimizi zor durumda bırakmaktadır. Cumhurbaşkanımızın 2025 yılını Aile Yılı ilan etmesi ve evlenecek olan çiftlere 150 bin lira faizsiz kredi desteği sağlanması nedeniyle bizlerde esnaf teşkilatı olarak gençlerimiz için harekete geçtik. İlk olarak beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren kendi firmamda kredi desteği alarak evlenecek olan çiftlerimize indirim sağlayacağız. Böylece beyaz eşya sektöründe düğün yapacak gençlere katkı sunacağız” dedi.
ŞİMDİ GENÇLERE DESTEK OLMA ZAMANI
Esnaf ve Sanatkarlara’da seslenerek çiftlere indirim desteği sağlamalarını talep eden Sesob Başkanı Hakan Demirgil, evlenecek olan çiftlerin alacakları kredilerin esnafa yansıyacağını dile getirerek, esnafları duyarlı olmaya davet etti. Başkan Demirgil, Evlenecek olan çiftlere indirim desteği sağlamak isteyen esnafların Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvurmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.