18.05.2024 ARAMIZDAN AYRILANLAR

18.05.2024 ARAMIZDAN AYRILANLAR

Dermokil’den Önemli Başarı! Tems Raflarda Yerini Alacak

Kozmetikte, krem ve cilt bakım ürünlerinde dünya markası olan Dermokil, inovatif ve yenilikçi anlayışla 4 yıllık çalışma sonucu “Tems” markası adı altında bulaşık makinesi kapsülü üretti.

ÜYELERİMİZE TEKNİK DESTEĞE DEVAM EDİYORUZ

Anadolu Tarımsal Araştırmalar Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Ahmet Kaya, “Kooperatif üyelerimize gerekli olan tüm teknik desteği vermeye devam ediyoruz” dedi.

ORTAK GAYEMİZ SİVAS’A HİZMET

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM HIZ KAZANACAK

Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, "Esentepe'de ve Yunus Emre Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarını da inşallah TOKİ üzerinden hızlandırmayı planlıyoruz” dedi.

Meclis üyelerine başarılar diledi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, yerel seçimlerin ardından yeni göreve başlayan meclis üyelerine başarılar diledi.

Su sorunu çözülecek

Sivas Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (SİBESKİ) ekiplerinin başlattığı çalışma ile  Karşıyaka ve Esenyurt Mahallesi'nin içme suyu sorunu sona erecek.

E-ticaret merkezi kurulacak

Belediye Başkanı Adem Uzun, Heyecan Merkezlerinde kurs gören kadınlar tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler için e-ticaret merkezi kurulacağını ve elde edilen gelirlerin kursiyerlerin hesaplarına yatırılacağını söyledi.

Ambulans helikopter 112 hastanın imdadına yetişti

Sivas için büyük önem arz eden ambulans helikopterin 1 Mart itibariyle yeniden hizmete başladığını anımsatan Sağlık İl Müdürü Onur Mahmutoğlu, bu süreçte helikopterin 112 hastaya hizmet verdiğini dile getirdi.

MEDICANA’DAN ANLAMLI ZİYARET

Medicana Sağlık Grubu’nun sağlık sponsoru olduğu EMS Yapı Sivasspor Kulübü, Sivas Valiliği, Medicana Sivas Hastanesi ve MBA Okulları iş birliğiyle, Malatya ve Doğanşehir’deki konteyner kentlere anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi

Karasu'dan 19 Mayıs mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu,  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 105. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Borsa, Sivas Pastırmasını tanıttı

TOBB 80. Genel Kurulunda Sivas Pastırması tanıtıldı

Uzun'dan 19 Mayıs mesajı

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

SBTÜ’de siber güvenlik eğitimi

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde (SBTÜ) Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personeli Burak Veske tarafından “Siber Güvenlik ve Farkındalık” eğitimi verildi.