YUMURTATEPE’YE MUHTEŞEM PARK

Yumurtatepe olarak bilenen 55 dönümlük arazi Sivas Belediyesi  tarafından muhteşem bir bölge parkı ve sağlıklı yaşam alanına dönüştürüldü. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, parkın yarın hizmete gireceğini söyledi.

GÜNDEM 12.02.2024 09:00:00 3148 0
YUMURTATEPE’YE  MUHTEŞEM PARK

Emek Mahallesi’nde Yumurtatepe olarak bilenen 55 dönümlük arazi Sivas Belediyesi  tarafından muhteşem bir bölge parkı ve sağlıklı yaşam alanına dönüştürüldü. Yeşil dokusuyla hem bölgeye hem de Sivas'a değer katan Yumurtatepe Bölge Parkı'nın yarın açılacağını ifade eden Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin, tüm vatandaşları açılışa  davet etti. 

ESERLER BİRER BİRER HİZMETE GİRİYOR 

Ortak akıl ve istişare anlayışını önceleyerek belediyeyi yöneten ve gönül belediyeciliğini en iyi uygulayan isimler arasında yer alan Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin, Sivas’a kazandırdıkları eserlerin açılışını gerçekleştirmeye devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında sürekli vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla buluşan ve her kesimden olumlu dönüşler alan Bilgin Başkan, Yumurtatepe Bölge Parkı'nın yarın saat 13.30’da gerçekleştirilecek programla Sivaslıların hizmetine sunulacağını ifade etti. 

SİVAS İÇİN AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM 

5 yıl boyunca “Daha yeşil bir Sivas” sloganıyla hareket ettiklerini ve bu kapsamda önemli projeleri şehre kazandırdıklarını dile getiren Bilgin, Yumurtatepe Bölge Parkının da bu eserlerden birisi olduğunu belirtti. Yumurtatepe Bölge Parkında 6 farklı çocuk parkı, futbol, basketbol, voleybol sahası, egzersiz aletleri, koşu yolu, seyir terası, süs havuzu, 35 bin metrekare yeşil alan ve Millet Kıraathanesi bulunduğunu dile getiren Bilgin,  Sivas için aşkla çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

Anahtar Kelimeler: YUMURTATEPE’ MUHTEŞEM
Yorumlar (0)

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

“Kan Ver, Hayat Kurtar” Kampanyasına STSO’dan Destek

SİVAS’IN BİLİNMEYENLERİNE YOLCULUK BAŞLIYOR

Sivas TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Tokgöz'den “Özgür Gazze” mitingine davet

STSO meclisi toplandı

SİVAS VALİSİ: 2025 YILINDA KENE VAKALARINDA AZALIŞ SÖZ KONUSU

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli