Yıldız Şelalesi turist çekecek
Sivas'ta eşsiz güzelliğiyle kendine hayran bırakan doğa harikası Yıldız Şelalesi'nin turizme kazandırılması için çalışma başlatılacak.
Sivas'ta eşsiz güzelliğiyle kendine hayran bırakan doğa harikası Yıldız Şelalesi'nin turizme kazandırılması için çalışma başlatılacak.
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas'a 53 kilometre uzaklıkta bulunan Yıldız beldesi Değirmenaltı şelalesi olarak da bilinen Yıldız şelalesine giderek incelemelerde bulundu.
Tabiat güzellikleriyle saklı cennet olarak nitelendirilen Yıldız şelalesinin sit alanı olduğunu ifade eden Vali Şimşek, bölgenin Sivas - Yıldız Dağı güzergahında yer aldığını ve ulaşımının çok kolay olduğunu belirtti.
100 dönümlük araziyi kaplayan şelalede; doğal kaya oluşumları, mağaralar ve orta çağdan kaldığı tahmin edilen höyük çevresinde kaya altı sığınakların olduğunu dile getiren Vali Şimşek; "Bu eşsiz tarihi ve doğa harikasını turizme kazandıracağız. Bu noktada projemiz hazır, yakın zamanda uygulama projesini hayata geçireceğiz" dedi.
Mustafa Eken: “STSO’nun asıl sahibi üyelerimizdir”
TSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Sivas TSO Heyeti Sırbistan’da İş Dünyası Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’e KGK Medya Dergisi Takdim Edildi
(VİDEOLU HABER) GURBETÇİ BULUŞMALARI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SP İl Başkanı M. Zahit Tokgöz'den Kuryelere destek.
Bağımsız Türkiye Partisi Zara İlçesinde Teşkilatlanıyor.
Akçalı ve Gölbaşı Ailelerinin Mutlu Günü..
BÜYÜK BİRLİK BELEDİYECİLİĞİ ZİRVEDE YER ALDI
Kantar: "Bu Sivas'ın Ortak Başarısıdır"
4 EYLÜL 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI…
Safa Vakfı Sivas İl Başkanlığında Görev Değişimi
- Cuma 26.7 ° / 13.3 ° Güneşli
- Cumartesi 24.8 ° / 12.8 ° Güneşli
- Pazar 26.6 ° / 14.1 ° Güneşli






