Yener, başkanlarla eğitimi konuştu

İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, eğitim sendikalarının başkan ve temsilcileri ile istişare toplantısında bir araya geldi.

GÜNDEM 8.08.2024 12:39:00 1113 0
Yener, başkanlarla eğitimi konuştu

Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, eğitim sendikalarının başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. 2023-2024 eğitim-öğretim yılının değerlendirildiği toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve bu kapsamda yürütülen/planlanan çalışmalar ele alındı. Sivas Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya birim amirleri de katıldı.  Toplantı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Demir'in yürütülen proje çalışmalarını konu alan sunumu ile başladı. Sunumun ardından bir süre sendika başkanları ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulunan Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Sivas'ta eğitim alanında yürütülen tüm proje ve çalışmaların ortak akıl ve istişareye dayalı bir anlayışla geliştirilip uygulamaya koyulduğunu vurguladı.

 

 

Yener, "Bu toplantımızda olduğu gibi tüm eğitim paydaşlarımızla sık sık bir araya geliyor, yürüttüğümüz proje ve çalışmaların artı ve eksilerini değerlendiriyoruz. Biliyoruz ki yürüttüğümüz çalışmaların başarıya ulaşması için tüm paydaşlarımızın bu sürece sahip çıkması ve katkı sağlaması çok önemli. Ben sendika başkanlarımıza ve tüm eğitim paydaşlarımıza bu anlamda göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak amacı millî ve manevi değerlerine bağlı, erdemli, bilgili, donanımlı nesiller yetiştirebilmektir. Bu noktada bakanlığımızca hayata geçirilen Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin iyi anlaşılması, etkin ve verimli bir şekilde uygulanması için büyük hassasiyet gösteriyoruz" dedi.

Yener, toplantıda sendika başkan ve temsilcilerinin görüş ve önerilerini de dinledi.

Anahtar Kelimeler: Yener başkanlarla eğitimi konuştu
Yorumlar (0)

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

“Kan Ver, Hayat Kurtar” Kampanyasına STSO’dan Destek

SİVAS’IN BİLİNMEYENLERİNE YOLCULUK BAŞLIYOR

Sivas TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Tokgöz'den “Özgür Gazze” mitingine davet

STSO meclisi toplandı

SİVAS VALİSİ: 2025 YILINDA KENE VAKALARINDA AZALIŞ SÖZ KONUSU

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli