Vali Şimşek Öğrencilerle Aynı Sofrada Yemek Yedi
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, İl Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı ve İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan ile birlikte, Okullar Bölgesi’nde öğrencilere yemek hizmeti sunan Hedef Lezzet Atölyesi’ni ziyaret etti.
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, İl Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı ve İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan ile birlikte, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Okullar Bölgesi’nde öğrencilere yemek hizmeti sunan Hedef Lezzet Atölyesi’ni ziyaret etti.

Vali Şimşek, yemekhanede öğrencilerle birlikte yemek sırasına girerek, onlarla aynı sofrayı paylaştı. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada, öğrencilerin görüş ve taleplerini dinleyen Vali Şimşek, eğitim hayatlarında başarılar dileyerek şu ifadeleri kullandı:

“Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Onların sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler olarak yetişmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Her birinize eğitim hayatınızda başarılar diliyorum.”
Ziyaret sırasında yemek hizmetlerinin kalitesi ve sunumu hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Şimşek, öğrencilere verilen hizmetin daha da iyileştirilmesi adına gerekli hassasiyetin gösterileceğini belirtti.

Program, öğrencilerle çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
STSO Başkanı Özdemir: Sivas’ta Üretilen Ürünler AB Ürünü Etiketiyle Dünya Pazarına Açılacak
KGK/GJC HABER NEWS: Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Meksika temsilcisi Federico La Mont yazdı
Aslan; Türk milleti olarak buna sessiz kalamayız
Milletvekili Toy’dan şehrin marka değeri BG Grup’a ziyaret
- Perşembe 4.3 ° / -6.5 ° Güneşli
- Cuma 5.2 ° / -3.9 ° false
- Cumartesi 6.9 ° / -2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





