VALİ BARUT, BALIKLI KAPLICAYI GEZDİ.

34 Yıl önce Yıldızeli Kaymakamı iken Balıklı Kaplıcayı gören Valimiz Alim Barut değişiklikler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

GÜNDEM 9.08.2014 20:34:11 1135 0
VALİ BARUT, BALIKLI KAPLICAYI GEZDİ.

VALİ BARUT, BALIKLI KAPLICA’YI GEZDİ.

34 Yıl önce Yıldızeli Kaymakamı iken Balıklı Kaplıcayı gören Valimiz Alim Barut değişiklikler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Vali Alim Barut, “4 Kaymakam arkadaşımla 1980 yılında Valiliğimize ait mütevazi misafirhanede kalmıştık. O zaman yöresel çadır turizmi yapılıyordu. Şimdi ise karşımda bilhassa Sedef hastalığının tedavisinde tüm dünyanın tanıdığı ve tesisleşmiş bir kaplıca var. İşletmecilerimiz yeni projelerini de hayata geçirirlerse sadece özelliği değil, tesisleşme anlamında da Kaplıcamızın ilk sıralarda yer alacağına inanıyorum” dedi. Vali Barut, onlarca yıl gelemediği Balıklı Kaplıcaya bundan böyle her fırsat bulduğunda geleceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

“Kan Ver, Hayat Kurtar” Kampanyasına STSO’dan Destek

SİVAS’IN BİLİNMEYENLERİNE YOLCULUK BAŞLIYOR

Sivas TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Tokgöz'den “Özgür Gazze” mitingine davet

STSO meclisi toplandı

SİVAS VALİSİ: 2025 YILINDA KENE VAKALARINDA AZALIŞ SÖZ KONUSU

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli