Teröre lanet yağdı

Sivas İl Genel Meclisi Haziran ayı toplantılarının ikinci oturumunda teröre lanet yağdı

GÜNDEM 8.06.2016 17:27:39 1561 0
Teröre lanet yağdı

Teröre lanet yağdı

Sivas İl Genel Meclisi Haziran ayı toplantılarının ikinci oturumunda teröre lanet yağdı

Sivas İl Genel Meclisi Üyeleri´nden teröre lanet yağdı. Sivas İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Haziran ayı meclis toplantıları tüm hızıyla devam ediyor. Ferhat Ünsal başkanlığında gerçekleştirilen ikinci oturumda gündem dışı konularda terör hususu masaya yatırıldı. Adalet ve Kalkınma (AK Parti) Grup Başkanvekili Fikret Yıldırım ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Sadık Güller´in yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gürün İl Meclisi Üyesi Bekir Tanyıldız, MHP Gemerek İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Yağcı, AK Parti Gemerek İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Hastürk, AK Parti Yıldızeli İl Genel Meclisi Üyesi Ziyaeddin Mat ve CHP Divriği İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Aydın terörle mücadele konusunda birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

HEMŞEHRİMİZ BULUT´A RAHMET DİLEDİLER

Gümüşhane´nin Torul İlçesi´nde PKK´lı teröristlerce askeri araca düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirerek dün Kavak Köyü´nde toprağa verilen hemşehrimiz 21 yaşındaki Jandarma Er Salih Bulut´a Allah´tan rahmet dileyen meclis üyeleri, Türkiye´nin bütünlüğünün hiçbir şekilde bölünemeyeceğine dikkat çekerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Dün sabah saatlerinde İstanbul Vezneciler´de meydana gelen patlama neticesinde hayatını kaybeden emniyet güçlerine ve vatandaşlara da Allah´tan rahmet dileyen meclis üyeleri Türkiye´nin gelişmesine engel olmak isteyen dış mihrakların emeline ulaşamayacağını ifade etti.

ALMANYA KINANDI

Meclis üyeleri Federal Almanya Meclisi´nde Hıristiyan Birlik  Partileri (CDU / CSU), Sosyal Demokrat Parti (SPD) ve Yeşiller Partisi tarafından  hazırlanan ve meclise gelene kadar içeriği gizli tutulan Ermeni soykırımı  iddialarını tanıyan tasarı önergesinin 2 Haziran Perşembe günü oy çokluğuyla  kabul edilmesini de eleştirerek, kınadılar. Haziran ayı meclis toplantıları bugün saat 13.30´da Sivas İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu´nda gerçekleştirilecek olan üçüncü oturumla devam edecek.

Anahtar Kelimeler: Teröre lanet yağdı
Yorumlar (0)

New York’ta Türk-Amerikan medya dostluk gecesi

Sivas Belediyespor Yönetiminden Özbelsan A.Ş.’ye Ziyaret

(VİDEOLU HABER) TECER TAŞ OCAĞINDA İLK PATLAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

Çiçek’ten Arslan’a tam destek

Kur’an-ı Kerim Dersini Seçen Öğrencilere TDV’den Anlamlı Hediye

Kadim Dostlar Hasret Giderdi… Usta Gazeteci “Sivas’ı” yazdı

Vali Şimşek’ten 4 Eylül Sivas Kongresi’nin 106. Yıl Dönümüne Anlamlı Mesaj

( VİDEOLU HABER) Sivas Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden muhteşem çalışma

Sivas Belediye Başkanı’ndan Temizlik Çağrısı: “Çöplerimizi Konteynere Atalım”

Başkan Adem Uzun, 2. Geleneksel Arif Kama Karakucak Güreşleri’nde Hemşehrileriyle Buluştu

Sivas Belediyesi Zabıta Ekipleri, Yaz Aylarında Gece Denetimlerini Sürdürüyor

Sivas’ta Yaratıcı Zeka Bilimleri, Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi Hizmete Açıldı

  • Pazartesi 21.3 ° / 19 ° Güneşli
  • Salı 22.1 ° / 19.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 22.2 ° / 18.5 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Trabzonspor 4 3 0 1 3 10
3.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
4.Göztepe 4 2 0 2 5 8
5.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
6.Fenerbahçe 3 2 0 1 4 7
7.Alanyaspor 4 2 1 1 2 7
8.Samsunspor 4 2 1 1 1 7
9.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
10.Gazişehir Gaziantep 4 2 2 0 -4 6
11.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
12.Kasımpaşa 4 1 3 0 -2 3
13.Fatih Karagümrük 4 1 3 0 -5 3
14.İstanbul Başakşehir 3 0 1 2 -1 2
15.Kayserispor 3 0 1 2 -4 2
16.Kocaelispor 4 0 3 1 -4 1
17.Rizespor 3 0 2 1 -5 1
18.Gençlerbirliği 4 0 4 0 -5 0