Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, Meclis Başkanı Osman Yıldırım ve sektör temsilcilerinin katılımıyla, İklimlendirme Sektörü “Uluslararası Rekabetçiliğinin Geliştirilmesi (UR-GE) Projesi” açılış toplantısı gerçekleştirildi.
STSO tarafından yürütülen üçüncü UR-GE projesi olan bu çalışma, sektör temsilcilerini bir araya getirerek kümelenme bilincini güçlendirmeyi, ihracat kapasitesini artırmayı ve uluslararası pazarlarda daha rekabetçi bir konuma gelmeyi amaçlıyor.
Toplantıda konuşan STSO Başkanı Zeki Özdemir, Sivas’ın üretim potansiyeline dikkat çekerek, “UR-GE projelerimiz, üyelerimizin sadece yurtdışı pazarlarda daha güçlü bir şekilde varlık göstermesine değil, aynı zamanda firmalarımız arasında sağlam bir kümelenme kültürünün gelişmesine de önemli katkılar sağlayacak” dedi.