Sivas’ta Ailece Cami Programı
Sivas Müftülüğünün başlattığı “Biz Bir Aileyiz, Cuma Gecesi Ailece Camideyiz” programı, Kur’an tilaveti, sohbet ve zikirlerle Ayyıldız Camisi’nde başladı. Program Ramazan’a kadar her hafta farklı camilerde sürecek.
Sivas Müftülüğü tarafından hayata geçirilen “Biz Bir Aileyiz, Cuma Gecesi Ailece Camideyiz” buluşmaları başladı. Her hafta Perşembe gününü Cuma’ya bağlayan gece, Akşam ile Yatsı namazı arasında düzenlenecek programların ilki Ayyıldız Camisi’nde gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, dualar, tesbihat ve zikirler yapıldı. Cami cemaati, aileler ve gençlerin yoğun katılım sağladığı buluşma, manevi atmosferiyle dikkat çekti.

Programda sohbet eden İl Müftüsü Hasan Limon, namazın önemine ve ailece camide bir araya gelmenin manevi katkılarına değinerek, “Bu buluşmalar birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacak, ailelerimiz arasındaki manevi bağları güçlendirecektir. Cuma geceleri her zaman ailelerimizi camilerimize bekliyoruz” dedi.

Ramazan ayına kadar her hafta farklı camilerde devam edecek olan program, Yatsı namazının ardından din görevlileri tarafından yapılan tesbihat ve zikirlerle sona erdi.
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
STSO Başkanı Özdemir: Sivas’ta Üretilen Ürünler AB Ürünü Etiketiyle Dünya Pazarına Açılacak
KGK/GJC HABER NEWS: Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Meksika temsilcisi Federico La Mont yazdı
Aslan; Türk milleti olarak buna sessiz kalamayız
- Cumartesi 6.9 ° / -2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 6.4 ° / 1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 6.9 ° / 2.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





