Sergi büyük beğeni topladı
Sivas Şeyh Şamil İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, HEDEF Projesi kapsamında yıl boyunca gerçekleştirdikleri etkinliklerde tasarlanan eğitim materyallerini sergiledi. Sergi tam not aldı.
Sivas Şeyh Şamil İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, eğitim materyalleri sergisi açtı.
Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen HEDEF Projesi kapsamında yıl boyunca gerçekleştirilen eğitim materyallerinden oluşan sergi büyük beğeni topladı.
Anasınıfı öğretmenleri Leyla Aydın Uzun, Burcu Korkmaz, Döndü Gül Gökçe ve Selma Saraçoğlu'nun öğrencilerle birlikte hazırladığı sergiyi ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Aslan, Okul Müdürü Ahmet Turan Acıdereli ve öğretmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Öğrencilerle birlikte sergiyi gezen ve eğitim materyallerini yakından inceleyen Aslan, Sıfır Atık Projesi kapsamında atık malzemelerin geri dönüştürülmesi, Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan Matematik Seferberliği kapsamında eğlenceli öğrenme ortamlarının oluşturulması ve öğrencilerin yaparak öğrenmelerine imkân sağlanmasının çok önemli olduğuna vurgu yaptı.
Aslan, çalışmalara katkı sağlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
Daha sonra okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Aslan, HEDEF Projesi kapsamında yürütülen çalışmalara değindi.
Aslan, okul salonunda gerçekleştirilen yılsonu etkinliğine katılan velilerle de sohbet etti.
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
- Salı 9.9 ° / 2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 14.4 ° / 4.7 ° false
- Perşembe 9.3 ° / 6.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu





