PTT işyerlerinde mesai saatleri normalleşti

PTT işyerlerinde mesai saatleri normalleşti

GÜNDEM 21.06.2021 10:01:50 785 0
PTT işyerlerinde mesai saatleri normalleşti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı hizmet veren PTT AŞ, iş yerlerinde kademeli normalleşme süreciyle birlikte yeni düzenlemeler yaptı.

ANKARA (İGFA) - Pandeminin ilk gününden bu yana mesai gözetmeksizin, vatandaşlara hizmet ulaştırmak için gayretle çalıştıklarına ancak bu süreçte bazı iş yerlerinin pandemi nedeniyle geçici olarak kapatıldığına ve burada verilen hizmetlerin de başka iş yerlerine aktarıldığına vurgu yapan PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, normalleşme süreciyle birlikte bu iş yerlerini kademeli olarak açtıklarının müjdesini verdi.
17:30'A KADAR AÇIK
PTT’nin pandemi döneminde Türkiye’nin her yerindeki yaygın iş yeri ağıyla vatandaşların hizmetinde olduğunu ifade eden Gülten ayrıca, açık olan tüm iş yerlerinde, mesai saatinin 08.30-17.30 olarak belirlendiğini ifade etti.
Müdür Gülten, iş yerlerinde yoğunluk yaşanmaması adına vatandaşların fatura tahsilatı, maaş ödemesi gibi bankacılık işlemlerini PTT iş yerlerine gelmelerine gerek kalmadan PTT Matikler, Kamu Ortak ATM’leri, mobil bankacılık, internet bankacılığı gibi alternatif işlem kanallarından kolaylıkla gerçekleştirebileceklerini hatırlattı.

Yorumlar (0)

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

“Kan Ver, Hayat Kurtar” Kampanyasına STSO’dan Destek

SİVAS’IN BİLİNMEYENLERİNE YOLCULUK BAŞLIYOR

Sivas TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Tokgöz'den “Özgür Gazze” mitingine davet

STSO meclisi toplandı

SİVAS VALİSİ: 2025 YILINDA KENE VAKALARINDA AZALIŞ SÖZ KONUSU

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli