Protokol eşlerinden SBTÜ’ye ziyaret

İl protokol üyelerinin eşleri, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini (SBTÜ) ziyaret etti.

GÜNDEM 8.06.2023 15:46:00 1040 0
Protokol eşlerinden SBTÜ’ye ziyaret

İl protokol üyelerinin eşleri, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesini (SBTÜ) ziyaret etti. 

SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul’un eşi Tuna Kul'un eşliğinde gerçekleşen programa; Sivas Valisi Yılmaz Şimşek'in eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, Sivas 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter’in eşi Nilüfer İlter, Sivas Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Kutluboğa’nın eşi Özgül Kutluboğa, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız’ın eşi Emine Yıldız, Sivas İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay’ın eşi Nebahat Akçay, Sivas İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Muhammet Sevinç’in eşi Fikriye Sevinç katıldı.

Ziyarette, Rektör Kul ve eşi Tuna Kul tarafından karşılanan misafirler, SBTÜ kampüsü içerisinde yer alan Metaverse Laboratuvarı, Lütfi Abay Yapay Zekâ, Robotik ve Kontrol Laboratuvarı, Aerodinamik ve İtki Laboratuvarı, Yapı ve Malzeme Laboratuvarı, İHA Teknolojisi ve Operatörlüğü Programı Laboratuvarı, Teraherz Teknolojileri Araştırma Laboratuvarı, Sistem Dinamiği, Kontrol ve İmalat Laboratuvarı, Enerji Sistemleri Laboratuvarı, Kimya Mühendisliği Laboratuvarı, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Laboratuvarı, Bitki Zararlıları Laboratuvarı, Bitki Doku Kültürü Laboratuvarı, Moleküler Genetik Laboratuvarı ve Kalite ve Toprak Analiz Laboratuvarında incelemelerde bulunarak laboratuvarlarda yürütülen çalışmalar hakkında öğretim elemanları tarafından bilgilendirildi.

Programa katılan konuklar daha sonra SBTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul’u makamında ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul, konuklarına üniversitedeki güncel gelişmeler hakkında bilgiler verirken ziyaretleri için de teşekkür etti. 

Programa katılan konuklar da SBTÜ Rektörü Kul'a kendilerine gösterilen ilgi dolayısıyla teşekkür ettiler. 

Anahtar Kelimeler: Protokol eşlerinden ziyaret
Yorumlar (0)

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

“Kan Ver, Hayat Kurtar” Kampanyasına STSO’dan Destek

SİVAS’IN BİLİNMEYENLERİNE YOLCULUK BAŞLIYOR

Sivas TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Tokgöz'den “Özgür Gazze” mitingine davet

STSO meclisi toplandı

SİVAS VALİSİ: 2025 YILINDA KENE VAKALARINDA AZALIŞ SÖZ KONUSU

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli