PERŞEMBE PAZARI ÇOK AMAÇLI MODERN GÖRÜNTÜSÜNE KAVUŞUYOR...

​​​​​​​Perşembe Pazarı'nın üstü kapatılarak modern bir görünüme kavuşturuluyor. Sivas Belediyesi tarafından başlatılan kapalı pazar yeri uygulamasının son örneği Perşembe Pazarı’nda uygulanıyor. Bu bağlamda Sivas Belediye Başkanı

GÜNDEM 9.12.2020 13:39:00 1898 0
PERŞEMBE PAZARI ÇOK AMAÇLI MODERN GÖRÜNTÜSÜNE KAVUŞUYOR...

6 GÜN KAPALI OTOPARK 1 GÜN MODERN KAPALI PAZAR YERİ OLACAK

Dayanıklı pvc membran yapı malzemesiyle tamamen üstü kapatılacak olan pazar yeri, yaz-kış vatandaşlara hizmet verecek.

Perşembe Pazar yerinin Kapalı 5 bin metrekare alana sahip olduğunu ifade eden Sivas Belediye başkanı Hilmi Bilgin, “Alan haftanın 6 günü yaklaşık 170 araca kapalı otopark hizmeti verecek. Perşembe günleri de bu bölgede bulunan Alibaba mahallesi, Orhangazi Mahallesi,  Abdulvahabigazi mahallesindeki hemşerilerimize Pazar alışverişinde hijyenik bir ortamda alışveriş yapabilecekleri bir ortam oluşturacak. Perşembe günleri burada ticaret yapan esnafımız soğuktan, sıcaktan, rüzgârdan ve yağmurdan korunarak hemşerilerimize daha nitelikli hizmet verebilecekler.” dedi.

 

PAZAR YERLERİ ESTETİK VE NİTELİKLİ OLARAK HİJYENİK BİR ŞEKİLDE HİZMET VERECEK

Diğer Pazar yerlerinde de yenileme çalışmaları yapacaklarını ifade eden Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Çarşamba pazarı, Pazar Pazarı ve Salı Pazarı olmak üzere tüm Pazar yerlerimizi estetik ve nitelikli olarak hem Pazar yeri hem de bölgeye 6 gün otopark olarak hizmet verecek şekilde şehrimize yakışır bir hale getireceklerini söyledi.

YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR OLUŞTURUYORUZ

Şehre değer katacak insana dokunan insanın yaşamını kolaylaştıracak yaşamı kaliteleştirecek hizmetleri hep birlikte inşa edeceklerini söyleyen Başkan Bilgin, “Bizler eser üreteceğiz bizim adımıza da inşa etmiş olduğumuz eserler konuşacak. Bu şehri yaşanılabilir şehir yapabilme noktasında, şehrin tüm dinamikleri ile birlikte insana dokunan ve şehirdeki ihtiyaç sıralamasına göre eserler inşa edeceğiz. Perşembe Pazar yerimiz ise 2021 yılının haziran ayı içerisinde tamamlanacaktır.” dedi.

BAŞKANIMIZ NE SÖZ VERDİYSE HEPSİNİ YERİNE GETİRDİ

Abdulvahabigazi Mahallesi muhtarı Gazi Düzarduç ise burada yaptığı açıklamada, “Hilmi Bilgin başkanımız ile birlikte mahallemizde güzelleşmeye başladı. Seçimden önce vermiş olduğu bütün sözleri harfiyen yerine getirdi.  Aksu deresi konusunda da başkanımız söz vermişti, Perşembe pazarı ile birlikte yapılacağını öğrendik ve her şey için başkanımıza teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)

New York’ta Türk-Amerikan medya dostluk gecesi

Sivas Belediyespor Yönetiminden Özbelsan A.Ş.’ye Ziyaret

(VİDEOLU HABER) TECER TAŞ OCAĞINDA İLK PATLAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

Çiçek’ten Arslan’a tam destek

Kur’an-ı Kerim Dersini Seçen Öğrencilere TDV’den Anlamlı Hediye

Kadim Dostlar Hasret Giderdi… Usta Gazeteci “Sivas’ı” yazdı

Vali Şimşek’ten 4 Eylül Sivas Kongresi’nin 106. Yıl Dönümüne Anlamlı Mesaj

( VİDEOLU HABER) Sivas Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden muhteşem çalışma

Sivas Belediye Başkanı’ndan Temizlik Çağrısı: “Çöplerimizi Konteynere Atalım”

Başkan Adem Uzun, 2. Geleneksel Arif Kama Karakucak Güreşleri’nde Hemşehrileriyle Buluştu

Sivas Belediyesi Zabıta Ekipleri, Yaz Aylarında Gece Denetimlerini Sürdürüyor

Sivas’ta Yaratıcı Zeka Bilimleri, Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi Hizmete Açıldı

  • Salı 22.1 ° / 19.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 22.2 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Perşembe 21.4 ° / 17.5 ° Şiddetli yağmurlu

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 4 3 0 1 5 10
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
8.Alanyaspor 4 2 1 1 2 7
9.Samsunspor 4 2 1 1 1 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
12.Kasımpaşa 4 1 3 0 -2 3
13.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
14.Fatih Karagümrük 4 1 3 0 -5 3
15.İstanbul Başakşehir 3 0 1 2 -1 2
16.Rizespor 3 0 2 1 -5 1
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 4 0 4 0 -5 0