?Özür dilemek zorunda?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas 1. sıra milletvekili adayı Ulaş Karasu, AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk´u işaret ederek; ?İktidarın milletvekili Sivaslılardan özür dilemek zorundadır. Ne demek Sivas Kayseri´nin mahallesi durumundadır demek? 1

SİYASET 18.06.2018 21:38:26 1124 0
?Özür dilemek zorunda?

Gazete Şehir

24 Haziran´da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi´nden (CHP) Sivas 1. sıra milletvekili adayı gösterilen Ulaş Karasu, AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk´a tepki gösterdi.

Milletvekili adayı Karasu, ?İktidarın milletvekili Sivaslılardan özür dilemek zorundadır. Ne demek Sivas Kayseri´nin mahallesi durumundadır demek? 16 yıldır iktidarda olan bir partinin vekili aslında gerçeği özetlemiş, Sivas´a hiç bir şey kazandırmamış. CHP hükümetinde kazandırılanları da Sivas´tan sökmüş götürmüşler, büyütmek yerine şehri küçültmüşlerdir. Kendisi itiraf ediyor hem de Sivaslıların gözlerinin içine baka baka ´Evet Kayseri geçmişte Sivas´a bağlıydı şimdilerde ise Kayseri´nin mahallesi durumuna düştü´ diyor. Sivas için acı bir itiraf yapmıştır. Burada çıkıp özür dilemesi gerekiyor, hem bu sözleri için, hem de Sivas´ı mahalle durumuna düşüren iktidarı için? dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Özür dilemek zorunda
Yorumlar (0)

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

“Kan Ver, Hayat Kurtar” Kampanyasına STSO’dan Destek

SİVAS’IN BİLİNMEYENLERİNE YOLCULUK BAŞLIYOR

Sivas TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Tokgöz'den “Özgür Gazze” mitingine davet

STSO meclisi toplandı

SİVAS VALİSİ: 2025 YILINDA KENE VAKALARINDA AZALIŞ SÖZ KONUSU

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli