Sivas İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, İhramcızade Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 12. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen moral kahvaltısı programına katıldı. Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) kapsamında sınavlara hazırlanan öğrencilerle bir araya gelen Erdoğan, hem moral verdi hem de tavsiyelerde bulundu.
Program kapsamında okul idaresinden kursların işleyişi hakkında bilgi alan Erdoğan, ardından öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet etti. Sınav sürecinin verimli değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Erdoğan, “Bu dönemde zaman ve stres yönetimi çok önemli. Dikkatinizi dağıtacak unsurlardan uzak durmalı, derslerinize odaklanarak süreci en iyi şekilde değerlendirmelisiniz” ifadelerini kullandı.
Gelecek planları üzerine öğrencilerle fikir alışverişinde bulunan Erdoğan, sınav başarısının yalnızca bilgiyle değil, motivasyon ve doğru planlamayla da bağlantılı olduğunu belirtti.
Kahvaltı programının ardından sınıfları da ziyaret eden Erdoğan, derste olan öğrencilere başarı dileklerini ileterek, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.