Meclis’in Gündemi “Çocuk Hakları”

Sivas İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının 11. oturumunda 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü vurgusu yapıldı.

GÜNDEM 20.11.2023 15:54:00 1985 0
Meclis’in Gündemi “Çocuk Hakları”

Sivas İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının 11. oturumu İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş Başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü vurgusu yapıldı.

Meclise konuk olan UCİM (Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği) Sivas İl Temsilcisi İrem Naz Polat ve beraberindeki dernek gönüllüleri, söz alarak meclis üyelerine faaliyetleri hakkında bilgiler sundu.

Dernek İl Temsilcisi İrem Naz Polat ise derneklerinin kuruluş amacından ve hikayesinden bahsederek şimdiye kadar gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. 

Mecliste konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, böyle bir derneğin var olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek çocukların önemine değindi. 

İl Genel Meclisinin 11.oturumu toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi. 

 

Yorumlar (0)

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

“Kan Ver, Hayat Kurtar” Kampanyasına STSO’dan Destek

SİVAS’IN BİLİNMEYENLERİNE YOLCULUK BAŞLIYOR

Sivas TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Tokgöz'den “Özgür Gazze” mitingine davet

STSO meclisi toplandı

SİVAS VALİSİ: 2025 YILINDA KENE VAKALARINDA AZALIŞ SÖZ KONUSU

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli