Küçük yaşta yazar oldu

Şehit Ebubekir Ekinci İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Elif Ceylin Sarı, masal kitabı çıkardı.

GÜNDEM 31.05.2023 14:44:00 1340 0
Küçük yaşta yazar oldu

Küçük yaşta yazarlık serüvenine adım atan  Şehit Ebubekir Ekinci İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Elif Ceylin Sarı, Okul Müdürü Vahdettin Polat, Sınıf Öğretmeni Nurdan Atamtürk, anne ve babası Şeyda-Halil İbrahim Sarı ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan'ı ziyaret etti. 

Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen HEDEF Projesi kapsamında okulda yürütülen çalışmalara büyük bir istekle katılan, Sultan Şehir Okuyor kitap okuma etkinliği ve bilimsel çalışmalara olan ilgisiyle dikkat çeken Sarı, yazı yazmaya olan ilgisini kitap çıkararak bir adım öteye taşıdı. 

Sınıf öğretmeni Nurdan Atamtürk'ün destekleri kaleme aldığı masalı kitaba dönüştüren Sarı, "Güneş ile Rüzgar" adlı kitabını Milli Eğitim Müdürü Aslan'a takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aslan, okuma-yazma konusunda oldukça istekli olan Elif Ceylin Sarı'yı tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi. 

 

 

Anahtar Kelimeler: Küçük yaşta yazar
Yorumlar (0)

Sivaslılar, türküye doydu

Destici'den Uzun'a teşekkür

Kupayı, Şimşek çiftinden aldılar

Sivas Belediyesinden Unutulmaz Ozan İçin Muhteşem Müze

Sivas Olgunlaşma Enstitüsü Ankara'da düzenlenen festivale damga vurdu

252 KONUT VE 53 DÜKKANLIK DEV PROJE BAŞLADI

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli