Kongre sürecinden güçlenerek çıkacağız

Partilerinin 7. olağan kongre sürecinin Sivas’ta başladığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, “Sivas’ta aşkla, şevkle bismillah dedik ve yola koyulduk.  İnanıyorum ki bu kongre sürecinden daha da güçlenerek çıkacağız” dedi.

SİYASET 24.02.2020 20:23:00 1334 0
Kongre sürecinden  güçlenerek çıkacağız

AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu, Sivas’ta 7. olağan kongre sürecinin Ulaş kongresi ile başladığını duyurdu.

7. olağan kongre süreci kapsamında delege seçimleri ve belde başkanlıkları atamalarının tamamlandığını belirten İl Başkanı Aksu, 22 Şubat'ta başlayan ilçe kongre sürecinin Haziran ayı ortalarında tamamlanacağını ifade etti.

“Türkiye için inandığın yolda yürü” sloganıyla 7. kongre sürecine girdiklerini anımsatan Başkan Aksu, "Mevcut kadrolarımızla beraber bu kutlu davaya gönül vermiş ve yeni birçok kardeşimizle kongre süreçlerimizi başlattık.  AK Parti olarak bizim kapılarımız sonuna kadar tüm hemşehrilerimize açıktır ve açık kalmaya devam edecektir. Sivas’ta kongre takviminin açıklanmasından sonra aşkla, şevkle bismillah dedik ve yola koyulduk.  İnanıyorum ki bu kongre sürecinden daha da güçlenerek çıkacağız. İlçe kongrelerimizin startını 22 Şubat’ta Ulaş ilçemizde verdik. Türkiye Büyük Millet Meclisi  (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanımız İsmet Yılmaz da bizi yalnız bırakmadı. İnandığımız bu kutlu dava yolunda, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz demeden durmaksızın birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Ulaş ve Hafik kongrelerinin ardından gerçekleştirilecek olan kongreler ve tarihleri şu şekilde: Zara (29 Şubat), Altınyayla (1 Mart), Gemerek (8 Mart), Yıldızeli (22 Mart), Koyulhisar (29 Mart), Doğanşar (4 Nisan), Kangal (5 Nisan), Suşehri (12 Nisan), Divriği (18 Nisan), Akıncılar (19 Nisan), Gölova (30 Mayıs), İmranlı (31 Mayıs), Gürün (6 Haziran), Merkez (7 Haziran), Şarkışla (14 Haziran).  /Sultan Şehir/

 

Yorumlar (0)

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

“Kan Ver, Hayat Kurtar” Kampanyasına STSO’dan Destek

SİVAS’IN BİLİNMEYENLERİNE YOLCULUK BAŞLIYOR

Sivas TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Tokgöz'den “Özgür Gazze” mitingine davet

STSO meclisi toplandı

SİVAS VALİSİ: 2025 YILINDA KENE VAKALARINDA AZALIŞ SÖZ KONUSU

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli