Kılınç: Sivas’ı model il yapacağız

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Sivas Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Necati Kılınç, "Sivas'ı model il yapacağız” dedi.

SİYASET 16.03.2024 13:10:00 2482 0
Kılınç: Sivas’ı model il yapacağız

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Sivas Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Necati Kılınç,  “Bizim belediyecilik anlayışımızın ne kadar farklı olduğu denemeden anlaşılamaz. O yüzden milletimizden destek istiyoruz, hemşehrilerimizin desteğiyle inşallah Sivas çok farklı hizmetler görecek. Sivas'ı model il yapacağız” dedi. 

 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Sivas Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Necati Kılınç, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler kapsamında çalışmalarına devam ediyor. 

Partisine 2001 yılından bu yana kurucu üye olarak hizmet veren Kılınç, Sivas’a hizmet için çıktığı yolda vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatıyor. 

Gazetemize açıklamalarda bulunan Kılınç, seçmende değişim rüzgarının estiğini ifade etti. İlimizde rutin belediyecilik hizmetlerinin  yanı sıra işsizliği çözecek projelere imza atacaklarını belirten Kılınç, Sivas’ı model il yapacaklarını söyledi. 

 

SİVAS'I HEP ÇANTADA KEKLİK GÖRDÜLER

Sivaslı seçmene ‘Bu kez de BTP’yi deneyin’ diye seslenen Kılınç, “Bizim belediyecilik anlayışımızın ne kadar farklı olduğu denemeden anlaşılamaz. O yüzden milletimizden destek istiyoruz, hemşehrilerimizin desteğiyle inşallah Sivas çok farklı hizmetler görecek. Sivas'ı model il yapacağız. Niye? Bir parti kendini geliştirmek için, büyütmek için ne yapar? Kazandığı belediyeyi geliştirmenin, model yapmanın yollarını arar. BTP olarak Sivas Belediyesi bize verildiği zaman Sivas’ı model il yapacağız. Sivas'ı hep çantada keklik gördüler, insanlarımız artık bundan rahatsız.  Sanki babalarının malı gibi düşünüyorlar ve istediği siyaseti yapıyorlar. Sivas'a hiçbir yatırım gelmiyor. Tamam kaldırım yapıyorsun, park ve bahçe yapıyorsun, geçit yapıyorsun da bunları bütün belediyeciler zaten yapıyor. Bunlar marifet değil. Bunlar asli görevin olduğu için bunları saymanın bir anlamı yok” dedi. 

 

DEVLETTEN ÖDENEK GELMESİNİ BEKLEMEYECEĞİZ

Projelerin hayata geçirilmesi için devletten ödenek gelmesinin beklenmesi anlayışını doğru bulmadıklarını ifade eden Kılınç, “Mesela Kızılırmak Projesi yıllardır konuşuluyor ama yapılamıyor neden? Devletten ödenek gelmiyor diye. Biz burada şunu yapacağız: Devletten ödenek gelmesini beklemeyeceğiz, biz belediye şartları altında şirketler oluşturacağız. Mesela Tarım Koordinasyon Merkezi kuracağız, sanayi destekleyici bir pazarlama birimi oluşturacağız. Bizim Milli Ekonomi Modelinden esinlenerek bu çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu. 

MEYDANA TELESKOP PROJESİ BEĞENİ TOPLADI 

Seçimi kazanmaları halinde Sivas’ta tarihi kent meydanına kazandıracakları teleskop projesi hakkında da bilgiler veren Kılınç,  “Sivas meydanında 50 metrekare alan üzerinde birkaç tane gelişmiş teleskop koyacağız, yanına da birkaç tane gelişmiş mikroskop koyacağız. Burada gençlerimizin hem bilime olan merakını artıracağız hem kendilerini geliştirmelerini sağlayacağız. Güzel bir aktivite olacağını düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi. 

 

 

Anahtar Kelimeler: Kılınç: Sivas’ model yapacağız
Yorumlar (0)

ŞEYH ŞAMİL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

BG Grup Başkanı Özçoban: Cumhuriyet, Modern Türkiye’nin Mayasını Oluşturmuştur

KGK: Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak

Özdemir'den kutlama mesajı

A. Necip Günaydın’ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

TEMELSİZ DUVAR CADDEDE KAYMAYA NEDEN OLDU.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ’NDE FİLİSTİN FARKINDALIĞI PROJESİ

Bıyıkoğlu Dünya Şampiyonu Oldu.

Çevgan, Anadolu'da yüzlerce yıl sonra yeniden oynanmaya Sivas'ta başlamıştı.

(VİDEOLU HABER) HAFTA SONU 3 YENİ PARK HİZMETE AÇILDI…

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Ortak kullanım için protokol imzalandı

  • Cuma 16.3 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 5 ° false
  • Pazar 17.7 ° / 4.3 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 10 9 0 1 20 28
2.TRABZONSPOR A.Ş. 10 7 1 2 10 23
3.FENERBAHÇE A.Ş. 10 6 0 4 12 22
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 10 5 3 2 4 17
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 10 4 1 5 4 17
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 10 5 3 2 -3 17
7.GÖZTEPE A.Ş. 10 4 2 4 6 16
8.TÜMOSAN KONYASPOR 10 4 4 2 2 14
9.CORENDON ALANYASPOR 10 3 3 4 0 13
10.KOCAELİSPOR 10 3 5 2 -4 11
11.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 10 2 4 4 2 10
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 10 2 4 4 -3 10
13.KASIMPAŞA A.Ş. 10 2 4 4 -3 10
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 10 3 6 1 -9 10
15.GENÇLERBİRLİĞİ 10 2 6 2 -5 8
16.İKAS EYÜPSPOR 10 2 6 2 -7 8
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 10 0 4 6 -14 6
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 10 1 8 1 -12 4