Karamollaoğlu’ndan ESTAŞ’a ziyaret
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı hemşehrimiz Temel Karamollaoğlu, Sivas’ın gururu ESTAŞ’ı ziyaret etti.
Naci YILDIZ
Birtakım temas ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı hemşehrimiz Temel Karamollaoğlu, Sivas’ın gururu Eksantrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni (ESTAŞ) ziyaret etti.

ESTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Timuçin ve Genel Müdür Osman Mavuş’tan şirkette yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Başkan Karamollaoğlu, implantta atağa geçen ve Türkiye’nin bu hususta dışa bağımlılığını azaltacak olan firma yetkililerini tebrik etti.

Sivas’ın önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alan ve şehri eksantrik kam milinin başkenti yapma yolunda emin adımlarla ilerleyen ESTAŞ’ın şehirde çok sayıda kişiye istihdam sağladığını belirten Karamollaoğlu, bu tarz kuruluşların artmasını temenni etti.
Ziyarette Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Zahit Tokgöz ve il teşkilatı da yer aldı.
Aydem Yenilenebilir Enerji Kurulu Gücünü 1.210 MW’a Yükseltti
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
- Salı 9.9 ° / 2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 14.4 ° / 4.7 ° false
- Perşembe 9.3 ° / 6.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu





