İzmir Aliağaspor yemekte moral depoladı

İzmir Aliağaspor yemekte moral depoladı

GÜNDEM 8.06.2021 16:35:32 818 0
İzmir Aliağaspor yemekte moral depoladı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) şampiyon olarak profesyonel lig hasretine bu yıl son vermeyi hedefleyen Aliağaspor FK, 9 Haziran Çarşamba günü oynayacağı İzmirspor karşılaşması öncesi moral depoladı.

İZMİR (İGFA) - BAL 2. Bölge 2.Grupta İzmirspor ve Çiğli Belediyespor ile birincilik mücadelesi verecek olan Aliağaspor FK, zorlu maçlar öncesinde moral yemeğinde bir araya geldi.

Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen moral yemeğine Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağaspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal, Teknik Sorumlu Hakan Şapçı, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar katıldı. Sohbet havasında geçen moral yemeğinde futbolcular, şampiyonluğa inandıklarını ve bu yıl Aliağa’yı profesyonel lige çıkartacaklarını söyledi.

Aliağaspor FK’nın çok iyi bir takım olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, "Takım olma ruhunu sahada gösterirseniz 7 maç sonra hep birlikte şampiyonluk kutlaması yapacağız" dedi.

Anahtar Kelimeler: izmir aliağaspor yemekte moral depoladı
Yorumlar (0)

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

“Kan Ver, Hayat Kurtar” Kampanyasına STSO’dan Destek

SİVAS’IN BİLİNMEYENLERİNE YOLCULUK BAŞLIYOR

Sivas TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Tokgöz'den “Özgür Gazze” mitingine davet

STSO meclisi toplandı

SİVAS VALİSİ: 2025 YILINDA KENE VAKALARINDA AZALIŞ SÖZ KONUSU

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli