İzleme sınavı gerçekleştirildi

İlimizde tüm lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik il geneli izleme sınavının 2.’si yapıldı. Kurslarda Öğretimin Planlanması ve Rehberlikte Üstünleşme (KÖPRÜ) projesi kapsamında gerçekleştirilen sınava 73 bin 500 öğrenci girdi.

EĞİTİM 2.12.2019 21:26:00 1258 0
İzleme sınavı gerçekleştirildi

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Kurslarda Öğretimin Planlanması ve Rehberlikte Üstünleşme (KÖPRÜ) projesi kapsamında tüm lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik 2. il geneli izleme sınavı yapıldı.

Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, öğrencilerin kazanım düzeyini ölçmek için büyük önem taşıyan izleme sınavlarının devam edeceğini söyledi.

İl genelinde 73 bin 500 öğrencinin katıldığı sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirten İl Müdürü Savaşçı, bu sınavlarla öğrencilerin mevcut durumlarını değerlendirerek gereken adımları atacaklarını ifade etti.

İl Müdürü Savaşçı, “Sivas’ta çocuklarımızı hem akademik yönden hem de sosyal, sportif, kültürel alanlarda arzu ettiğimiz başarı seviyesine ulaştırmak için Sayın Valimiz Salih Ayhan’ın öncülüğünde önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. KÖPRÜ projesi ile inşallah akademik yönden arzu ettiğimiz başarı seviyesini yakalayacağız. Sınavın düzenlenmesinde görev alan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

/Sultan Şehir/

Anahtar Kelimeler: İzleme sınavı gerçekleştirildi
Yorumlar (0)

Sivaslılar, türküye doydu

Destici'den Uzun'a teşekkür

Kupayı, Şimşek çiftinden aldılar

Sivas Belediyesinden Unutulmaz Ozan İçin Muhteşem Müze

Sivas Olgunlaşma Enstitüsü Ankara'da düzenlenen festivale damga vurdu

252 KONUT VE 53 DÜKKANLIK DEV PROJE BAŞLADI

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli