İşhan Köyü Cemevi Dualarla Açıldı
Sivas'ta yapımı tamamlanan İşhan Köyü Cemevi, düzenlenen programla hizmete açıldı. Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ünal Karataş, cemevinin toplumsal birliktelik ve dayanışmaya katkı sunacağını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti
Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ünal Karataş, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Topçu ile birlikte yapımı tamamlanan İşhan Köyü Cemevi'nin açılış programına katılarak canlarla bir araya geldi.
Programda konuşan Karataş, toplumsal birlikteliğin güçlendirilmesi, kültürel ve inançsal değerlere sahip çıkılması ile dayanışmanın önemine dikkat çekti.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”
İşhan Köyü Cemevi'nin bölgeye ve tüm canlara hayırlı olmasını temenni eden Karataş, “Bu anlamlı ve kıymetli eserin hayata geçirilmesinde büyük emek sarf eden başta köy muhtarımız olmak üzere, katkı sunan ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederiz. Hak lokmalarını kabul eylesin, birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ
Protokol üyeleri ve köylülerin katılımıyla cemevinin açılış kurdelesi, hayırlı olması temennileriyle kesildi.
Açılışın ardından katılımcılar hep birlikte lokma yiyerek dualar etti. Program, canlarla gerçekleştirilen sohbetin ardından sona erdi.
PROSTAT BÜYÜMESİ TEDAVİSİNDE CİNSEL YAŞAM ENDİŞESİ
11. Agro Sivas Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, açıldı.
ÖNDER SİVAS İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ BASIN BÜLTENİ
Gardaşlar Kooperatifi’nden Sivas tarımına yeni hamle
Temiz Başkan Yeniden Aday: “Ustalaştık, Yeni Döneme Hazırız”
Vali Şimşek’ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı…
BAŞKAN UZUN’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI…
- Cumartesi 25.5 ° / 11.4 ° Güneşli
- Pazar 26.1 ° / 11.8 ° Güneşli
- Pazartesi 19 ° / 10.3 ° Güneşli









