İmaj Çorap İstihdama Kapı Açtı.

“Sivas’ın Üreten, Ürettikçe Büyüyen, Büyüdükçe Gelişen Bir Şehir Olmasını İstiyoruz”

EKONOMİ 5.06.2020 18:52:00 4666 0
İmaj Çorap İstihdama Kapı Açtı.

Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile İmaj Çorap İmalat ve Ticaret Sanayi A.Ş. arasında ‘İş Başı Eğitim Programı’ protokolü imzalandı.

Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile İmaj Çorap İmalat ve Tic. ve San. A.Ş. arasında Vali Ahmet Muammer Bey Salonu’nda Vali Salih Ayhan’ın katılımıyla ‘İş Başı Eğitim Programı’ protokülü için imza töreni gerçekleştirildi. İmza töreni öncesi Sivas İŞ-KUR İl Müdürü Hikmet Canpolat, iş başı eğitim programları hakkında bilgi vererek; hizmette 3, imalat da 6, bilişimde ise 9 aylık süreyi kapsayan program ile ilgili sektörde çalışacak elemanların genel sağlık sigorta primleri ve maaşlarının ödemelerinin yapılacağını söyledi.

İmaj Çorap İmalat ve Ticaret Sanayi A.Ş firması sahibi Faruk Veske ise son dönemde yaşanan durgunluğa rağmen Sivas’ta istihdama katkı sağladıkları için mutlu olduklarını söyledi. İŞ-KUR’un üretene ve sanayiciye büyük kolaylıklar sağladığını hatırlatan Veske, “İnşallah Rabbim bizlere güç, kuvvet, iş verir bizlerde istihdama yeni katkılar sağlarız.” dedi.

- “Haftaya 300 Kişilik Yeni İstihdam Protokolü İmzalanacak”

Sivas Valisi Salih Ayhan da Pandemi sürecinde üretim ve istihdam odaklı hizmet veren sektörlere teşekkür ederek, çorap imalatı yapacak olan İmaj Çorap firmasını da kutladı. Sivas’taki sanayicilerin Covid-19 sürecinde personellerini muhafaza ettiğini hatırlatan Vali Ayhan, normalleşme süreci içerisinde de yeni iş sahalarının ilimize kazandırılmasının mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Önümüzdeki günlerde 300 kişilik yeni bir istihdam protokolü daha imzalanacağını vurgulayan Vali Salih Ayhan, “Sivas bu programı en iyi uygulayan illerden birisidir. Devletimizin yatırımcıyı ve üreticiyi desteklediği en güzel uygulamalara örnek. Her bir ocağın tütmesi bizleri mutlu ediyor. Yeni pazarlar ve yeni üretimlerle inşallah daha nice ocakların tüteceğini umut ediyoruz. Sivas’ın üreten, ürettikçe büyüyen, büyüdükçe gelişen bir şehir olmasını istiyoruz. Çalışanlarımıza bereketli bol kazanç diliyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmalar sonrası 55 kişilik istihdam protokolü Sivas İŞ-KUR İl Müdürü Hikmet Canpolat, İmaj Çorap İmalat ve Ticaret Sanayi A.Ş firması sahibi Faruk Veske ve Sivas Valisi Salih Ayhan tarafından imzalandı.

 

Anahtar Kelimeler: Çorap İstihdama .
Yorumlar (0)

ŞEYH ŞAMİL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

BG Grup Başkanı Özçoban: Cumhuriyet, Modern Türkiye’nin Mayasını Oluşturmuştur

KGK: Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak

Özdemir'den kutlama mesajı

A. Necip Günaydın’ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

TEMELSİZ DUVAR CADDEDE KAYMAYA NEDEN OLDU.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ’NDE FİLİSTİN FARKINDALIĞI PROJESİ

Bıyıkoğlu Dünya Şampiyonu Oldu.

Çevgan, Anadolu'da yüzlerce yıl sonra yeniden oynanmaya Sivas'ta başlamıştı.

(VİDEOLU HABER) HAFTA SONU 3 YENİ PARK HİZMETE AÇILDI…

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Ortak kullanım için protokol imzalandı

  • Cuma 16.3 ° / 4.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 5 ° false
  • Pazar 17.7 ° / 4.3 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 10 9 0 1 20 28
2.TRABZONSPOR A.Ş. 10 7 1 2 10 23
3.FENERBAHÇE A.Ş. 10 6 0 4 12 22
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 10 5 3 2 4 17
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 10 4 1 5 4 17
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 10 5 3 2 -3 17
7.GÖZTEPE A.Ş. 10 4 2 4 6 16
8.TÜMOSAN KONYASPOR 10 4 4 2 2 14
9.CORENDON ALANYASPOR 10 3 3 4 0 13
10.KOCAELİSPOR 10 3 5 2 -4 11
11.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 10 2 4 4 2 10
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 10 2 4 4 -3 10
13.KASIMPAŞA A.Ş. 10 2 4 4 -3 10
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 10 3 6 1 -9 10
15.GENÇLERBİRLİĞİ 10 2 6 2 -5 8
16.İKAS EYÜPSPOR 10 2 6 2 -7 8
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 10 0 4 6 -14 6
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 10 1 8 1 -12 4