İki kurum arasında iş birliği

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) ve Türkiye İnsan Hakları Eşitlik Kurumu (TİHEK) arasında insan hakları alanında iş birliği protokolü imzalandı.

GÜNDEM 2.11.2023 16:15:00 520 0
İki kurum arasında iş birliği

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) ve Türkiye İnsan Hakları Eşitlik Kurumu (TİHEK) arasında insan hakları alanında iş birliği protokolü imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç katıldı. 

SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız yaptığı açıklamada, “Bu iş birliği ile her iki kurum arasında kurum içi eğitim seminerleri, bilgilendirme toplantıları, bilimsel konferanslar düzenlenecek, insan haklarını konu edinen ulusal ve uluslararası düzeyde ortak projeler yürütülecektir. Öğrencilerimize yönelik ‘İnsan Hakları Sertifika Programları’ gerçekleştirilerek Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu bünyesinde staj yapma imkânı sağlanacaktır. Protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler: kurum arasında birliği
Yorumlar (0)

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

“Kan Ver, Hayat Kurtar” Kampanyasına STSO’dan Destek

SİVAS’IN BİLİNMEYENLERİNE YOLCULUK BAŞLIYOR

Sivas TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Tokgöz'den “Özgür Gazze” mitingine davet

STSO meclisi toplandı

SİVAS VALİSİ: 2025 YILINDA KENE VAKALARINDA AZALIŞ SÖZ KONUSU

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli