HAYDİ uygulaması tırmanış yaparak tanıtıldı

​​​​​​​ Sivas’ta Jandarma ekipleri dağcılar ile birlikte tırmanış yaparak HAYDİ uygulaması hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

GÜNDEM 5.03.2022 18:42:00 4002 0
HAYDİ uygulaması tırmanış yaparak tanıtıldı

Sivas İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ve Gezengözler Doğa Koruma, Dağcılık ve Spor Kulübü ekipleri anlamlı bir etkinliğe imza attı.

HAYDİ uygulamasının tanıtımı amacıyla Kızılkavraz köyü sırtlarında bulunan bin 758 rakımlı Gezengözler tepesi zirvesine 12 kilometre yürüyüş gerçekleştirildi.

Jandarma ekipleri ve dağcılar 560 mt irtifaya tırmandı. Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı tarafından HAYDİ uygulamasının ve 5199 sayılı kanun kapsamında hayvan hakları ile ilgili katılımcılara bilgilendirme yapıldı. Ardından katılımcıların telefonlarına uygulamanın yüklenmesi sağlanarak yürüyüş tamamlandı.

 

Yorumlar (0)

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

“Kan Ver, Hayat Kurtar” Kampanyasına STSO’dan Destek

SİVAS’IN BİLİNMEYENLERİNE YOLCULUK BAŞLIYOR

Sivas TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Tokgöz'den “Özgür Gazze” mitingine davet

STSO meclisi toplandı

SİVAS VALİSİ: 2025 YILINDA KENE VAKALARINDA AZALIŞ SÖZ KONUSU

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli