Hasta hakları anlatıldı
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) 4 Eylül Kültür Merkezi’nde “Hasta Hakları: Önce Sorumluluk Sonra Hak” konulu panel gerçekleştirildi.
SCÜ Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Ebrar Ilıman Yaltagil, Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Aysel Arslan ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Rukiye Aslan’ın iş birliğinde düzenlenen programa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Enis Baha Biçer, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Rüstem Hasbek, dekanlar, müdürler, sağlık çalışanları, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Moderatörlüğünü Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alim’in yaptığı panele konuşmacı olarak, İl Sağlık Müdürlüğü Hasta Hakları Koordinatörü Meral Yıldırım, Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İshak Aydemir ve Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ebrar Ilıman Yaltagil katıldı.
Panelde hasta haklarının sağlık hizmetlerinde uygulanması, hasta haklarındaki ahlaki ve yasal durum ile hastaların ve hasta yakınlarının hakları hakkında bilgi verildi.
Gerçekleştirilen panel sonrası katılımcılara teşekkür belgesi takdim edildi.
Mustafa Eken: “STSO’nun asıl sahibi üyelerimizdir”
TSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Sivas TSO Heyeti Sırbistan’da İş Dünyası Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’e KGK Medya Dergisi Takdim Edildi
(VİDEOLU HABER) GURBETÇİ BULUŞMALARI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SP İl Başkanı M. Zahit Tokgöz'den Kuryelere destek.
Bağımsız Türkiye Partisi Zara İlçesinde Teşkilatlanıyor.
Akçalı ve Gölbaşı Ailelerinin Mutlu Günü..
BÜYÜK BİRLİK BELEDİYECİLİĞİ ZİRVEDE YER ALDI
Kantar: "Bu Sivas'ın Ortak Başarısıdır"
4 EYLÜL 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI…
Safa Vakfı Sivas İl Başkanlığında Görev Değişimi
- Cuma 26.7 ° / 13.3 ° Güneşli
- Cumartesi 24.8 ° / 12.8 ° Güneşli
- Pazar 26.6 ° / 14.1 ° Güneşli






