Gül, İnşaatı Devam Eden Hizmet Binasını İnceledi

Vali Davut Gül, Sivas İl Özel İdaresi tarafından iş ve işlemleri yapılarak Akdeğirmen Mahallesi Şehit Ömer Halis Demir Caddesi üzerine inşa edilen Valilik Ek Hizmet Binasında incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 3.08.2017 18:04:47 1695 0
Gül, İnşaatı Devam Eden Hizmet Binasını İnceledi

Gül, İnşaatı Devam Eden Hizmet Binasını İnceledi

Vali Davut Gül, Sivas İl Özel İdaresi tarafından iş ve işlemleri yapılarak Akdeğirmen Mahallesi Şehit Ömer Halis Demir Caddesi üzerine inşa edilen Valilik Ek Hizmet Binasında incelemelerde bulundu.

İnşaat hakkında bilgi alan Valimiz Gül, daha sonra projeyi inceleyerek toplam inşaat alanı 20 bin metrekare olan binanın kısa süre önce başladığını söyledi. Kapalı otoparkı, konferans salonu gibi sosyal donatıları olan binanın yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanacağını ifade eden Gül, binanın yaklaşık olarak 30 milyon liraya mal olacağını dile getirdi. İnşaat çalışmalarının sona ermesinin ardından valilik bünyesinde bulunan birimlerin burada hizmet vereceğini vurgulayan Gül, böylece vatandaşa daha kaliteli ve daha çabuk hizmet verileceğini ifade etti. Hem mimari anlamda, hem de tüm birimlerin bir araya gelmesi açısından bu projenin Sivas´ın en prestijli projelerinden biri olduğunu hatırlatan Gül, binada; kartlı geçiş sistemi, iklimlendirme, havalandırma, yangın algılama, alarm, güvenlik, aydınlatma ve akıllı asansörler bulunacağını, ayrıca bu sistemlerin birbiriyle bütünleşip tek merkezden kontrol edilebileceğini belirtti.

Valilik Ek Hizmet Binasının yapılmasında emeği geçen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´ya ve Milli Eğitim Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz´a, projeyi yürüten Sivas İl Özel İdaresi ile yüklenici firmaya teşekkür eden Valimiz Gül, binanın kazasız, belasız 2018´in sonuna doğru hizmete açılmasını temenni etti.

İnceleme gezisine Vali Gül´ün yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri / Vali Yardımcısı M. Nebi Kaya, Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Ceyhan, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya ile yüklenici firma yetkilileri de katıldı.

Yorumlar (0)

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

“Kan Ver, Hayat Kurtar” Kampanyasına STSO’dan Destek

SİVAS’IN BİLİNMEYENLERİNE YOLCULUK BAŞLIYOR

Sivas TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Tokgöz'den “Özgür Gazze” mitingine davet

STSO meclisi toplandı

SİVAS VALİSİ: 2025 YILINDA KENE VAKALARINDA AZALIŞ SÖZ KONUSU

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli