GÜÇLÜ GİRİŞİMCİ, GÜÇLÜ TÜRKİYE

MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Uğur Görgen, "“3T toplantıları tanışmak, tanıştırmak ve ticaret yapmak gibi iş dünyasının en temel adımlarını bir araya getiriyor. Unutmayın; güçlü bir Türkiye’nin yolu güçlü girişimcilerden geçer" dedi.

GÜNDEM 21.07.2025 12:22:00 1299 0
GÜÇLÜ GİRİŞİMCİ, GÜÇLÜ TÜRKİYE

MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Uğur Görgen, Genç MÜSİAD Sivas tarafından düzenlenen 3T (Tanışma – Tanıtım – Ticaret) Programına katıldı. Genç girişimcilere seslenen Görgen,  “3T toplantıları tanışmak, tanıştırmak ve ticaret yapmak gibi iş dünyasının en temel adımlarını bir araya getiriyor. Unutmayın; güçlü bir Türkiye’nin yolu güçlü girişimcilerden geçer. Burada kuracağınız her bağ gelecekte daha büyük projelere dönüşecektir” dedi. 

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şubesi, Genç MÜSİAD Sivas tarafından düzenlenen 3T (Tanışma – Tanıtım – Ticaret) Programına katıldı. 

Programa MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen, yönetim kurulu üyeleri, Genç MÜSİAD Sivas Başkanı Mücahit Enes Laçiner ve çok sayıda Genç MÜSİAD üyesi iştirak etti.

Programın açılışında konuşan Genç MÜSİAD Sivas Başkanı Mücahit Enes Laçiner, 3T konseptinin sadece bir toplantı başlığı değil, genç girişimcilerin kalıcı ve güvene dayalı bir iş ağı oluşturması için stratejik bir yol haritası olduğuna dikkat çekti. 

SÜRDÜRÜLEBİLİR BAŞARIYI MÜMKÜN KILAN YOL HARİTASI

Laçiner, “Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Bugün burada 3T Toplantımızda sizlerle aynı çatı altında bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. 3T’nin temelini oluşturan tanışma, tanıtım ve ticaret kavramları yalnızca birer başlık değil; sürdürülebilir başarıyı mümkün kılan bir yol haritasıdır. Burada tanışacağımız her yeni sima ileride birlikte yol alacağımız bir yol arkadaşı olabilir; tanıtacağımız her fikir veya ürün yeni fırsatların kapısını aralayacaktır. Bu buluşmayı sadece kartvizitlerin paylaşıldığı bir ortam değil; gönüllerin, tecrübelerin ve vizyonların birleştiği bir platform olarak görüyoruz” dedi. 

BURADA KURACAĞINIZ HER BAĞ GELECEKTE DAHA BÜYÜK PROJELERE DÖNÜŞECEK

Açılışın ardından MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen bir selamlama konuşması yaparak genç girişimcilerin önemini vurguladı. Görgen, “Kıymetli yönetim kurulu üyelerim, Genç MÜSİAD başkanım ve değerli genç, dinamik iş insanları; hepinizi en kalbî duygularımla selamlıyorum. MÜSİAD olarak hedefimiz yalnızca iş dünyasında güçlü olmak değil; ahlaki değerlerimizi, birlik ruhumuzu ve girişimcilik kültürümüzü koruyarak daha büyük hedeflere yürümektir. 3T toplantıları tanışmak, tanıştırmak ve ticaret yapmak gibi iş dünyasının en temel adımlarını bir araya getiriyor. Unutmayın; güçlü bir Türkiye’nin yolu güçlü girişimcilerden geçer. Burada kuracağınız her bağ gelecekte daha büyük projelere dönüşecektir. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize bereketli ticaretler temenni ediyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından programa katılan iş insanları kendilerini ve firmalarını tanıtarak olası iş birlikleri üzerine karşılıklı görüşmeler gerçekleştirdi. Katılımcılar, tanışma ve tanıtım oturumlarının sağladığı etkileşim sayesinde ticari ağlarını genişletme fırsatı yakaladı. Program, hatıra fotoğrafı çekişmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar (0)

BG Grup Başkanı Özçoban: Cumhuriyet, Modern Türkiye’nin Mayasını Oluşturmuştur

KGK: Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak

Özdemir'den kutlama mesajı

A. Necip Günaydın’ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

TEMELSİZ DUVAR CADDEDE KAYMAYA NEDEN OLDU.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ’NDE FİLİSTİN FARKINDALIĞI PROJESİ

Bıyıkoğlu Dünya Şampiyonu Oldu.

Çevgan, Anadolu'da yüzlerce yıl sonra yeniden oynanmaya Sivas'ta başlamıştı.

(VİDEOLU HABER) HAFTA SONU 3 YENİ PARK HİZMETE AÇILDI…

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Ortak kullanım için protokol imzalandı

(VİDEOLU HABER) Kaynaklarımızı verimli kullanıyoruz

  • Salı 19.1 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 14.6 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 13.1 ° / 2.8 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 10 9 0 1 20 28
2.TRABZONSPOR A.Ş. 10 7 1 2 10 23
3.FENERBAHÇE A.Ş. 9 5 0 4 8 19
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 10 5 3 2 4 17
5.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 9 5 2 2 1 17
6.GÖZTEPE A.Ş. 10 4 2 4 6 16
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 9 4 1 4 4 16
8.TÜMOSAN KONYASPOR 10 4 4 2 2 14
9.CORENDON ALANYASPOR 10 3 3 4 0 13
10.KOCAELİSPOR 10 3 5 2 -4 11
11.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 10 2 4 4 2 10
12.KASIMPAŞA A.Ş. 10 2 4 4 -3 10
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 10 3 6 1 -9 10
14.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 9 2 4 3 -3 9
15.GENÇLERBİRLİĞİ 10 2 6 2 -5 8
16.İKAS EYÜPSPOR 10 2 6 2 -7 8
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 10 0 4 6 -14 6
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 10 1 8 1 -12 4