GÖNÜLLÜ YARDIM HAREKETİ’NDEN İFTARLIK  İKRAMI

Bir El de Sen Uzat Gönüllü Yardım Hareketi üyeleri, gönülleri fethetmeye devam ediyor.

GÜNDEM 18.05.2020 22:14:00 2923 0
GÖNÜLLÜ YARDIM HAREKETİ’NDEN İFTARLIK  İKRAMI

Naci YILDIZ/ÖZEL HABER 

Çeşitli meslek gruplarından olmak üzere 45 kişiden oluşan ve çoğunluğunu  kadınların oluşturduğu Bir El de Sen Uzat Gönüllü Yardım Hareketi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle ilimizde faaliyet gösteren engelli derneklerinin başkanlarına ve koronavirüs sürecinde yoğun emek harcayan Sivas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) personeline iftarlık ikramında bulundu.

Önceki dönem Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın’ın da bulunduğu Bir El de Sen Uzat Gönüllü Yardım Hareketi’nin temsilcilerinin ilk durağı Sivas Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Halil Geçkil oldu.

“İNŞALLAH HEP BERABER BU SIKINTILARI AŞACAĞIZ”

Bir El de Sen Uzat Gönüllü Yardım Hareketi üyelerine teşekkür eden Geçkil, “Ahmet  Özaydın Başkanımıza yapmış olduğu fedakarlıklar ve Mehmet Sülün Bey’e de yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Bizlerin amacı engelleri kaldırmak değil farkındalık oluşturmak. Bu farkındalığı oluşturulabiliyorsak ne mutlu. Biz Sivas’a iyi bir ivme kazandırdık. İnşallah bundan sonra da bu ivme artarak devam eder. Biz çizgimizi bozmayacağız. Çizgimiz doğrultusunda  çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah hep beraber birlikte bu sıkıntıları aşacağız” dedi.  

ÖRNEK DAVRANIŞ SERGİLEDİLER

Bir El de Sen Uzat Gönüllü Yardım Hareketi üyesi Ahmet Özaydın ise “Bugünkü ziyaretimizin amacı Engelliler Haftası münasebetiyle engelli dernekleri başkanlarını ziyaret ederek farkındalık ortaya koymak.  Hem toplum açısından hem de Bir El de Sen Uzat Gönüllü Yardım Hareketi’nin engellilere vermiş olduğu değeri anlatmak açısından böyle bir program düzenledik. Sizden sonra ilimizde bulunan tüm engelli derneği başkanlarımızı da ziyaret edeceğiz. Beraberinde çam sakızı çoban armağanı bugünkü iftarlıklarınızı da Bir El de Sen Uzat Gönüllü Yardım Hareketi olarak biz ikram ediyoruz. Engelliler Haftanızı iftarlıkla kutlayalım istedik. İnşallah daha nice bu günlere Allah bizleri ulaştırır. Gönüllü Yardım Hareketi olarak sizlerin gününüzü kutlarız. Bu vesileyle tüm engelli kardeşlerimize sağlık ve afiyet diliyorum. İnşallah nice güzellikleri hep beraber idrak ederiz” diye konuştu.

DİĞER ENGELLİ DERNEK BAŞKANLARI DA ZİYARET EDİLDİ

Bir el De Sen Uzat Gönüllü Yardım ekibi Geçkil’in ardından diğer engelli derneklerinin başkanları  Mustafa Epik, Tuncay Köse, Hubuyar Solmaz ve Selman Devecioğlu'nu da ziyaret ederek iftarlık ikramında bulundu.

Bir El de Sen Uzat Gönüllü Yardım Hareketi üyeleri, daha sonra Sivas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Yılmaz Yüzgüleç’i ziyaret etti.

“BÜYÜK FEDAKARLIK GÖSTERİYORSUNUZ”

Ziyarette konuşan önceki dönem Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Bir El de Sen Uzat Gönüllü Yardım Hareketi’nin en büyük destekçilerinden birinin de SYDV olduğunu ifade etti.  Özaydın, “Biliyorsunuz koronavirüs dünya genelinde tüm insanlığı tehdit ediyor. Ülkemiz de bu virüsten büyük ölçüde etkilendi. Birçok ülke zamanında tedbir alamadı veya imkanları yoktu ama çok şükür ki bizim devletimiz, hükümetimiz zamanında tedbir alarak ve erken davranarak virüs sürecini diğer ülkelere göre çok daha iyi yönetiyor. Elbette ki devlet bu virüsün vermiş olduğu zararları gidermek için çok önemli kararlar aldı. Bunlardan birisi sağlık teşkilatının ihtiyaçlarının çok güzel bir şekilde giderilmesi oldu. Diğeri ise işsiz kalanların, garip gurebanın ihtiyaçlarını gidermek anlamında büyük çaba sarf edildi. Elbette sağlık çalışanlarıyla ilgili ne söylesek az, bu hepimizin malumu. Bu süreç içerisinde en çok takdir edilmesi gereken ve en çok virüsle muhatap olan meslek grubu sağlıkçılarımız ama bununla birlikte ekonomik düzeyde ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek adına veya 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın taleplerinin karşılanması noktasında büyük çaba harcıyorsunuz.  Virüs süresince mesai kavramı gözetmeden çalışıyorsunuz. On binlerce kişiye telefonla ulaşıyorsunuz. Bizler de iftarlık alarak bu süreçte sizleri motive etmek adına ziyarette bulunduk. Bu dönemde, sağlık kuruluşları kadar ön planda olup  toplumun ihtiyaçlarını giderme adına büyük fedakarlık gösteriyorsunuz. Vakıf çalışanlarınızı, en kalbi duygularımla kutluyor, ekibim adına saygılar sunuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden  SYDV Müdürü Yılmaz Yüzgüleç ise Vali Salih Ayhan’ın öncülüğünde çalıştıklarını belirtti.

Ziyaretin ardından 55 kişilik SYDV vakfı elamanlarına, virüs süresince yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı iftarlık ikramında bulunularak teşekkür edildi.

 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Sivas ses getirecek

Kampanyaya destek istedi

"Cumhuriyet döneminin en büyük altyapı hamlesini gerçekleştireceğiz"

SİVAS'A DEĞER KATACAK PROJE HAYATA GEÇECEK

TEŞEKKÜRLER ADEM BAŞKANIM

ESTAŞ’ı tebrik ediyoruz

Kurbanlık alırken dikkatli olun!

STSO sayesinde Divriği’yi gezdiler

Borsa Meclisi toplandı

Camiler, sevgi merkezleridir

Bozyiğit: "Başarılarımızı, Açı Eğitim Kurumları çatısı altında sürdüreceğiz"

  • Perşembe 16.1 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 19.9 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 13.7 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 31 25 1 5 48 80
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.Eyüpspor 32 14 10 8 11 50
6.İstanbul Başakşehir 31 14 11 6 7 48
7.Trabzonspor 31 12 10 9 13 45
8.Göztepe 31 11 10 10 12 43
9.Konyaspor 32 12 13 7 -3 43
10.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
11.Gazişehir Gaziantep 31 12 13 6 -2 42
12.Kayserispor 31 10 11 10 -10 40
13.Antalyaspor 31 11 13 7 -21 40
14.Rizespor 31 11 16 4 -14 37
15.Sivasspor 32 9 16 7 -10 34
16.Alanyaspor 31 9 15 7 -11 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 31 4 20 7 -29 19
19.Adana Demirspor 31 2 25 4 -50