Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ev sahipliğinde, “Gazze’ye Ses Ver” temalı program gerçekleştirildi. Programda konuşan STSO Başkanı Zeki Özdemir, “Gazze’de yaşanan olayları ve vahşeti buradan bir kez daha lanetliyor; en kısa zamanda Gazzeli kardeşlerimizin kendi ülkelerinde, kendi topraklarında huzur ve barış içinde yaşamalarını temenni ediyorum” dedi.
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ev sahipliğinde, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Rukiye Toy’un katkılarıyla “Gazze’ye Ses Ver” temalı program gerçekleştirildi.
Programda konuşan STSO Başkanı Zeki Özdemir, Gazze halkının yaşadığı acı ve zulme dikkat çekerek, “Gazzelilerin yaşadığı zulmü konuşmak, tartışmak ve Gazze’den gelen dostlarımızı dinlemek amacıyla bir aradayız. Ne yazık ki yıllardır süregelen büyük bir zulme tanıklık ediyoruz. Bu zulme ‘dur’ demek ve sesimizi yükseltmek için Sivas ölçeğinde, böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz. Bu vesileyle yaşanan olayları ve vahşeti buradan bir kez daha lanetliyor; en kısa zamanda Gazzeli kardeşlerimizin kendi ülkelerinde, kendi topraklarında huzur ve barış içinde yaşamalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Programda Filistin Gazzeli Akademisyen, Yazar ve Filistin Diplomasi Merkezi Başkanı Dr. Zahir Elbek ile İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Doktora Öğrencisi Semiha Karahan konuşmacı olarak yer aldı.