Gazze İçin Yardım Kampanyası
Sivas’ta İl Müftülüğü ve TDV Kadın Kolları iş birliğiyle düzenlenen “Gazze İçin Hayır Çarşısı” etkinliğiyle 1 milyon TL bağış toplandı ve Gazze’ye ulaştırılmak üzere teslim edildi.
Sivas’ta İl Müftülüğü Kur’an kursu öğreticileri ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sivas Şubesi Kadın Kolları iş birliğiyle düzenlenen “Gazze İçin Hayır Çarşısı” etkinliği büyük bir başarıya imza attı. Kermesten elde edilen gelirle 1 milyon TL bağış toplandı.
Toplanan bağış, makbuz karşılığında TDV Sivas Şubesi’ne teslim edildi. Etkinlikte emeği geçen Kur’an kursu öğreticileri ve gönüllüler, Filistin’e destek amacıyla önemli bir katkı sağladı.

Kur’an kursu öğreticilerini makamında kabul eden TDV Sivas Şube Başkanı ve İl Müftüsü Hasan Limon, bağışın Gazze’ye ulaştırılmak üzere teslim alındığını belirterek destek veren herkese teşekkür etti. Limon, Gazze’deki ihtiyaç sahiplerinin yalnız olmadığını hissettirmek ve yaralarına merhem olmak amacıyla bu tür etkinliklerin devam edeceğini sözlerine ekledi.
TSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Sivas TSO Heyeti Sırbistan’da İş Dünyası Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’e KGK Medya Dergisi Takdim Edildi
(VİDEOLU HABER) GURBETÇİ BULUŞMALARI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SP İl Başkanı M. Zahit Tokgöz'den Kuryelere destek.
Bağımsız Türkiye Partisi Zara İlçesinde Teşkilatlanıyor.
Akçalı ve Gölbaşı Ailelerinin Mutlu Günü..
BÜYÜK BİRLİK BELEDİYECİLİĞİ ZİRVEDE YER ALDI
Kantar: "Bu Sivas'ın Ortak Başarısıdır"
4 EYLÜL 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI…
Safa Vakfı Sivas İl Başkanlığında Görev Değişimi
- Cuma 26.7 ° / 13.3 ° Güneşli
- Cumartesi 24.8 ° / 12.8 ° Güneşli
- Pazar 26.6 ° / 14.1 ° Güneşli






