Eşinin Mezarını Adeta Bahçeye Çevrildi

Yurt dışında yaşayan Sivaslı Erol Pınarbaşı kanserden ölen eşinin mezarını 15 bin Euro harcayarak adeta bahçeye dönüştürdü, çevresine meyve ağaçları eken Pınarbaşı mezarlığı aydınlatmayı da unutmadı

GÜNDEM 20.09.2022 13:46:00 1431 0
Eşinin Mezarını Adeta Bahçeye Çevrildi

Yurt dışında yaşayan Sivaslı Erol Pınarbaşı kanserden ölen eşinin mezarını adeta bahçeye dönüştürdü, çevresine meyve ağaçları eken Pınarbaşı mezarlığı aydınlatmayı da unutmadı.
Sivas’ın Gemerek ilçesi Çepni kasabası mezarlığında etrafı çevrili halde bulunan mezar görenlerin dikkatini çekiyor. Adeta bir bahçeyi andıran mezarın hikayesi ise duyanları duygulandırıyor. Aslen Sivas Gemerek Çepni kasabasından olan fakat hayatını yurt dışında devam ettiren Erol Pınarbaşı yaklaşık bir buçuk sene önce gözünden çok sevdiği eşi Göksel Pınarbaşı’nı akciğer kanserinden dolayı kaybetti. Pınarbaşı, eşini memleketi Gemerek ilçesine bağlı Çepni kasabası mezarlığına defnetti. Kasabanın mezarlığından 10 bin liraya yaklaşık 110 metre kare yer alan Pınarbaşı, 15 bin Euro harcayarak eşine özel bir mezarlık yaptırdı. Mezarlığı adeta bir bahçeye dönüştüren Pınarbaşı, mezarlığın etrafını çevirerek içi ve dışına da birçok meyve ağacı ve süs bitkisi ekti. Yaşadığı sürece neredeyse tüm vaktini eşinin yanında geçiren Pınarbaşı, vefat eden eşini defnettiği özel mezarlıkta da yalnız bırakmıyor. Eşini çok sevdiğini belirten Pınarbaşı, günün çoğunu eşinin mezarında geçiriyor.


Birçok meyve ağacı ekti, geceleri ise aydınlatmayı unutmadı
Erol Pınarbaşı, eşinin mezarının çevresine birçok meyve ağaç diktiğini ve mezarlığı geceleri de aydınlattığını söyleyerek, “Burası eşimin mezarı. Belediyeden 110 metrekare bir yer satın aldım. Burayı çevirttirdim. Böyle güzelce meyve ağacı diktim, çimin ektim. Güneş enerjisi ile çalışan bir aydınlatma yaptım, sabaha kadar yanıyor. Zamanımın çoğunu burada geçiririm. Eşime hizmet ediyorum. Bir sene 2 ay oldu eşim öleli. Ona hizmet ediyorum. Ömrümün yettiği kadar burayla uğraşacağım. Burası bana 15 bin Euro’ya mâl oldu. Gelen giden ziyaretçiler var. Yüzde 80’ni eşimin kazancıydı. Yurtdışında yaşıyorum. Buradan gittikten sonrada buraya bakacak birini ayarladım” dedi.

Yorumlar (0)

(VİDEOLU HABER) TECER TAŞ OCAĞINDA İLK PATLAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

Çiçek’ten Arslan’a tam destek

Kur’an-ı Kerim Dersini Seçen Öğrencilere TDV’den Anlamlı Hediye

Kadim Dostlar Hasret Giderdi… Usta Gazeteci “Sivas’ı” yazdı

Vali Şimşek’ten 4 Eylül Sivas Kongresi’nin 106. Yıl Dönümüne Anlamlı Mesaj

( VİDEOLU HABER) Sivas Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden muhteşem çalışma

Sivas Belediye Başkanı’ndan Temizlik Çağrısı: “Çöplerimizi Konteynere Atalım”

Başkan Adem Uzun, 2. Geleneksel Arif Kama Karakucak Güreşleri’nde Hemşehrileriyle Buluştu

Sivas Belediyesi Zabıta Ekipleri, Yaz Aylarında Gece Denetimlerini Sürdürüyor

Sivas’ta Yaratıcı Zeka Bilimleri, Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi Hizmete Açıldı

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi: Akademik Başarı ve Projelerle Yükselen Bir Marka

Vali Şimşek Başkanlığında Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

  • Perşembe 22.9 ° / 19.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.5 ° / 20.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.1 ° / 18.2 ° false

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 4 4 0 0 12 12
2.Trabzonspor 4 3 0 1 3 10
3.Göztepe 4 2 0 2 5 8
4.Konyaspor 3 2 0 1 6 7
5.Fenerbahçe 3 2 0 1 4 7
6.Samsunspor 3 2 0 1 2 7
7.Antalyaspor 4 2 2 0 0 6
8.Gazişehir Gaziantep 4 2 2 0 -4 6
9.Alanyaspor 3 1 1 1 1 4
10.Eyüpspor 4 1 2 1 -3 4
11.Beşiktaş 2 1 1 0 -1 3
12.Fatih Karagümrük 3 1 2 0 -4 3
13.İstanbul Başakşehir 2 0 0 2 0 2
14.Kayserispor 3 0 1 2 -4 2
15.Kocaelispor 4 0 3 1 -4 1
16.Rizespor 3 0 2 1 -5 1
17.Kasımpaşa 3 0 3 0 -3 0
18.Gençlerbirliği 4 0 4 0 -5 0