Eren’in acı kaybı!

Eren’in acı kaybı!

37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Bahadır Eren’in babası Sivas Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası eski Başkanı Bahattin Eren (75) vefat etti. Eren’in naaşı Ayyıldız Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa v

Sivas Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası eski Başkanı Bahattin Eren (75) vefat etti.  Aynı zamanda 37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Bahadır Eren’in de babası olan Bahattin Eren’in cenazesi ikindi namazına müteakiben Ayyıldız Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığında toprağa verildi. 

Bahattin Eren’in cenaze namazına Vali Yılmaz Şimşek, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, Sivas Belediyesi eski Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas 27. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Birliği Başkanı Mesut Dursun, AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ünal Karataş ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yavuz Çongar’ın yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaş katıldı. 



Anahtar Kelimeler: kaybı!