En büyük ihtiyaç cami ve Pazar

TOKİ´nin Kılavuz mahallesine inşa ettiği 902 konutluk yaşam alanının site müdürü Hatice Demirok; sakinlerin en önemli talebinin ibadethane ile semt pazarı olduğunu söyledi.

YAŞAM 23.05.2017 22:03:51 4874 0
En büyük ihtiyaç cami ve Pazar

En büyük ihtiyaç cami ve Pazar    

TOKİ´nin Kılavuz mahallesine inşa ettiği 902 konutluk yaşam alanının site müdürü Hatice Demirok; sakinlerin en önemli talebinin ibadethane ile semt pazarı olduğunu söyledi.

Sivas´ta son yıllarda artan nüfus artışına paralel olarak ortaya çıkan yeni konut ihtiyacını gideren TOKİ´nin Kılavuz mahallesine inşa ettiği 902 konutluk yaşam alanının site müdürü Hatice Demirok,  çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sakinlerin memnuniyetini sağlamak adına 7/24 esasıyla çalıştıklarını söyleyen Demirok, TOKİ´nin iştirakçi firması olarak hizmet verdiklerini ifade etti.

Muhasebe ve halkla ilişkiler bölümünün yanı sıra teknik birimlerinin de bulunduğunu aktaran Demirok,?Konut sayımıza göre blok görevlisi arkadaşlarımız var.10 blok görevlimiz var. Biri bahçıvan olarak görev yapıyor, 2 de teknik personelimiz var. Toplam ise 17 kişi ile hizmet veriyoruz. Amacımız insanları memnun etmek. Sosyal faaliyetlerimiz oluyor, bu faaliyetleri kaçırmamaya çalışıyoruz. Yaşlılar Haftası, Engelliler Haftası, Dünya Sağlık Günü gibi günlerde insanları memnun etmeye çalışıyoruz. Mesela Yaşlılar Haftası´nda yaşlılarımızı ziyaret ettik, şekerleme ikram ettik? dedi.

?HEMEN MÜDAHALE EDİLİYOR?

Blok görevlilerinin temizlik işlerini yürüttüğünü ifade eden Demirok, ?Teknik personelimiz sakinlerimize her konuda yardımcı oluyor. Binada herhangi bir arıza olması durumunda hemen müdahale ediliyor. 24 saat boyunca site içerisinde kalmak zorundayız. Bizim görevli dairemiz de lojman mahiyetinde. 7/24 burada hizmet veriyoruz. Herhangi bir arızada mekanik veya elektrik hiç fark etmez konu ne ise hemen müdahale ediliyor. TOKİ´nin kurduğu sistemi burada en güzel şekilde sürdürmeye çalışıyoruz? diye konuştu.

?PAZAR İSTİYORLAR?

Site sakinlerinin taleplerine de değinen Demirok, ?Site sakinlerinin bizlerden öncelikli talebi pazar yeri kurulması. TOKİ´nin burada yaptığı konseptler alt gelir ve orta gelir grubuna ait. Marketler de biraz pahalı olduğu için pazar istiyorlar. Bunun yanında cami olmasını talep ediyorlar. Okul kapandıktan sonra çocuklara yönelik Kuran kursu eğitimi olacak. Çünkü çocukların eğitimi bizim için çok önemli. Diğer taraftan çevre duvarını kapatırsak spor aletleri almayı düşünüyoruz. Çevresi kapanmadığı için spor aletlerini kullanmak istemiyorlar? ifadelerini kullandı.

?ASFALT KONUSUNDA SIKINTIMIZ VAR?

?Şu an için belediyeden aman aman bir destek aldığımız söylenemez? diyen Demirok, ?Belediyeden en önemli talebimiz asfalt konusunda sıkıntımız var. Parklarımıza kauçuk istedik. Çocuklarımız toz toprakta oynuyor çünkü. Bir halı saha projemiz var ona destek istiyoruz. Şu an en acil bunlar. Halk ekmek için de belediyeden büfe talep ediyoruz. Burada bir ilçe nüfusu var. 3 binin üzerinde insan yaşıyor? diyerek konuşmasını sona erdirdi.

 

 

Anahtar Kelimeler: büyük ihtiyaç cami Pazar
Yorumlar (0)

New York’ta Türk-Amerikan medya dostluk gecesi

Sivas Belediyespor Yönetiminden Özbelsan A.Ş.’ye Ziyaret

(VİDEOLU HABER) TECER TAŞ OCAĞINDA İLK PATLAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

Çiçek’ten Arslan’a tam destek

Kur’an-ı Kerim Dersini Seçen Öğrencilere TDV’den Anlamlı Hediye

Kadim Dostlar Hasret Giderdi… Usta Gazeteci “Sivas’ı” yazdı

Vali Şimşek’ten 4 Eylül Sivas Kongresi’nin 106. Yıl Dönümüne Anlamlı Mesaj

( VİDEOLU HABER) Sivas Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden muhteşem çalışma

Sivas Belediye Başkanı’ndan Temizlik Çağrısı: “Çöplerimizi Konteynere Atalım”

Başkan Adem Uzun, 2. Geleneksel Arif Kama Karakucak Güreşleri’nde Hemşehrileriyle Buluştu

Sivas Belediyesi Zabıta Ekipleri, Yaz Aylarında Gece Denetimlerini Sürdürüyor

Sivas’ta Yaratıcı Zeka Bilimleri, Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi Hizmete Açıldı

  • Salı 22.1 ° / 19.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 22.2 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Perşembe 21.4 ° / 17.5 ° Şiddetli yağmurlu

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Fenerbahçe 4 3 0 1 5 10
3.Trabzonspor 5 3 1 1 2 10
4.Göztepe 5 2 0 3 5 9
5.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
6.Gazişehir Gaziantep 5 3 2 0 -2 9
7.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
8.Alanyaspor 4 2 1 1 2 7
9.Samsunspor 4 2 1 1 1 7
10.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
11.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
12.Kasımpaşa 4 1 3 0 -2 3
13.Kayserispor 4 0 1 3 -4 3
14.Fatih Karagümrük 4 1 3 0 -5 3
15.İstanbul Başakşehir 3 0 1 2 -1 2
16.Rizespor 3 0 2 1 -5 1
17.Kocaelispor 5 0 4 1 -6 1
18.Gençlerbirliği 4 0 4 0 -5 0