Ekipler arı gibi çalışıyor

Yıldız Dağı - Sıcak Çermik arasındaki bağlantı yolunun yapım çalışmaları devam ediyor.

25.09.2023 13:37:00 527 0
Ekipler arı gibi çalışıyor

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, toplam uzunluğu 54 kilometre olan projenin 17 kilometrelik 1. etabında devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, işçilerle bir süre sohbet etti.

Çalışan ekiplere kolaylıklar dileyen Vali Yılmaz Şimşek, Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Sıcak Çermik - Yıldız Dağı bağlantı yoluna 12 kilometrelik havaalanı bağlantı yolunun eklenmesiyle birlikte yolun 66 kilometreye çıktığını dile getiren Vali Şimşek, Yıldız Dağı -Akören yolunun 17 kilometrelik kısmının ihale edildiğini ve bu yolun 7,5 km'sinin tamamlandığını kaydetti.

3 kilometre yolunda kısa süre içerisinde tamamlanacağını dile getiren Vali Şimşek, geriye kalan 6 kilometre yolunda 2024 yılında tamamlanacağını ifade etti.

Vali Şimşek, "Akören -Sıcak Çermik arasındaki 37 kilometrelik yolun ihalesinin yapılması için girişimlerimiz devam ediyor. Bu yolun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen karayolları ekiplerine ve yüklenici firmaya teşekkür ediyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler: Ekipler çalışıyor
Yorumlar (0)

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

“Kan Ver, Hayat Kurtar” Kampanyasına STSO’dan Destek

SİVAS’IN BİLİNMEYENLERİNE YOLCULUK BAŞLIYOR

Sivas TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Tokgöz'den “Özgür Gazze” mitingine davet

STSO meclisi toplandı

SİVAS VALİSİ: 2025 YILINDA KENE VAKALARINDA AZALIŞ SÖZ KONUSU

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli