Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil , hayata tutunmamızı sağlayan , sesleriyle huzur bulduğumuz, iyi ve kötü günde her zaman yanımızda yer alan annelerin toplumun temel taşı olduğunu belirterek, sevgi ve hoşgörü kaynağı olan Annelerin günlerini kutladı.
Anneler günü nedeniyle bir açıklama yapan Sesob Başkanı Hakan Demirgil, Annelerimizin hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını, bütün zorluklara boyun eğdiğini, huzur kaynağımız, olduğunu dile getirerek “Karşılıksız sevmenin yegane temsilcileri olan annelerin, geleceğimiz açısından en önemli manevi kaynaklarımızdan bir tanesidir. Her türlü zorluklara , sıkıntılara sabırla göğüs gererek bizleri yetiştiren, gerektiğinde ülkesine her koşulda sahip çıkan annelerimiz toplumumuzun da temel taşıdır
Yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen annelerimiz, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağımızdır. Yaşamımızın ilk anından başlayarak sevgi ve şefkatini bizlerden esirgemeyen en zor anlarımızda bize güç veren annelerimizin yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır.
Bizi dünyaya getiren, ilk adımlarımızı attıran, hayata hazırlayan ve bizi bizden fazla düşünen en değerli varlıklarımız olan başta şehit annelerimiz olmak üzere, kadın esnaf annelerimizin esnaflarımızın, annelerinin anne adaylarının bu özel ve müstesna gününü kutluyorum. Başta birkaç gün önce ebetiyete uğurladığımız annem Nevim Demirgil olmak üzere rahmetli olan tüm annelerimizin mekanı cennet olsun" dedi.