CUMARTESİ PAZARINDA SONA YAKLAŞILDI...

Sivas Belediyesi tarafından yapımı devam eden Cumartesi Pazarı´nda, Belediye Başkanı Sami Aydın incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 28.11.2018 18:31:04 2528 0
CUMARTESİ PAZARINDA SONA YAKLAŞILDI...

CUMARTESİ PAZARINDA SONA YAKLAŞILDI...

Sivas Belediyesi tarafından yapımı devam eden Cumartesi Pazarı´nda, Belediye Başkanı Sami Aydın incelemelerde bulundu.

Şehrin her alanında örnek çalışmalara imza atan Sivas Belediyesi yeni nesil pazar uygulamalarına devam ediyor. İlki Cuma Pazarına yapılan yeni pazar uygulamasının ikincisi ise Cumartesi Pazarı oldu.

İki hafta içerisinde açılması planlanan Cumartesi Pazarı´nda yapılan çalışmaları Belediye Başkanı Sami Aydın, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ve Özbelsan Genel Müdürü Şaban Kaya ile birlikte inceledi.

Yenilenen pazar hakkında konuşan Yenidoğan Mahalle Muhtarı Mehmet Şener ?Sivas´ın en büyük pazarlarından biri oldu burası? Bir kaç mahalleye hizmet veriyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.? dedi.

Belediye Başkanı Sami Aydın ise ?Sivas´ımızın en eski ve en büyük pazarlarından birisi olan Cumartesi Pazarımızın da modernizasyon çalışması son aşamaya gelmiş. Görüldüğü üzere burası sadece bir mahalleye iki mahalleye değil kabaca şehrin yedi sekiz mahallesine hizmet eden en büyük pazarlarımızdan birisi? Çok amaçlı bir kompleks burası. Haftanın bir günü Cumartesi Pazarı olarak kullanılacak, haftanın diğer günleri ise otopark olarak bölge otoparkı olarak kullanılacak. Şu anda bölgenin ihtiyacı olan toplu organizasyonlar, programlar burada yapılabilecek. Aynı zamanda kurban bayramında kurban kesim alanı olabilecek; güzel bir alan, nezih bir alan, alt yapısı komple bu anlayışa uygun olarak dizayn edildi. Bu kadar geniş bir alanın böyle estetik bir mimariyle de şehre kazandırılması hem bölge adına hem şehrimiz adına önemli bir çalışma oldu.? ifadesini kullandı.

?Pazarların modernizasyon Cuma pazarıyla başlatmıştık. Burası ikinci adımımız oldu.? diyen Başkan Aydın, ?İnşallah ileride diğerleri de devam edecektir. Ben şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum, bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Burada emeği olan tüm mesai arkadaşlarıma, belediye başkan yardımcılarıma, Proje İnşaat Müdürlüğümüzün birimlerine ve diğer bütün birimlerimize yüklenici firma olan Özbelsan şirketimize, taşeron firmalarımıza hepsine emeklerinden katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah iki hafta içerisinde tamamen bitmiş olacak. Pazarcı esnafımızın da kullanımına sunacağız. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.? dedi.

Yorumlar (0)

ŞEYH ŞAMİL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

BG Grup Başkanı Özçoban: Cumhuriyet, Modern Türkiye’nin Mayasını Oluşturmuştur

KGK: Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak

Özdemir'den kutlama mesajı

A. Necip Günaydın’ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

TEMELSİZ DUVAR CADDEDE KAYMAYA NEDEN OLDU.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ’NDE FİLİSTİN FARKINDALIĞI PROJESİ

Bıyıkoğlu Dünya Şampiyonu Oldu.

Çevgan, Anadolu'da yüzlerce yıl sonra yeniden oynanmaya Sivas'ta başlamıştı.

(VİDEOLU HABER) HAFTA SONU 3 YENİ PARK HİZMETE AÇILDI…

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Ortak kullanım için protokol imzalandı

  • Cumartesi 17.2 ° / 5 ° false
  • Pazar 17.7 ° / 4.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.5 ° / 6 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 10 9 0 1 20 28
2.TRABZONSPOR A.Ş. 10 7 1 2 10 23
3.FENERBAHÇE A.Ş. 10 6 0 4 12 22
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 10 5 3 2 4 17
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 10 4 1 5 4 17
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 10 5 3 2 -3 17
7.GÖZTEPE A.Ş. 10 4 2 4 6 16
8.TÜMOSAN KONYASPOR 10 4 4 2 2 14
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 11 3 4 4 3 13
10.CORENDON ALANYASPOR 10 3 3 4 0 13
11.KOCAELİSPOR 11 3 6 2 -5 11
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 10 2 4 4 -3 10
13.KASIMPAŞA A.Ş. 10 2 4 4 -3 10
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 10 3 6 1 -9 10
15.GENÇLERBİRLİĞİ 10 2 6 2 -5 8
16.İKAS EYÜPSPOR 10 2 6 2 -7 8
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 10 0 4 6 -14 6
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 10 1 8 1 -12 4