Cennet Çiçeği Kolonyaları 2. Şubesini Açtı.

Aşk Büyüsü Bay ve Bayan Parfüm ve Kolonyalarıyla Türkiye´de Üne kavuşan Cennet Çiçeği Kolonyaları 21 çeşit ürünleriyle sektörde farklı bir yere sahip olduğunu ispatladı.

EKONOMİ 16.02.2016 03:06:16 4453 0
Cennet Çiçeği Kolonyaları 2. Şubesini Açtı.

Cennet Çiçeği Kolonyaları 2. Şubesini Açtı.

Aşk Büyüsü Bay ve Bayan Parfüm ve Kolonyalarıyla Türkiye´de Üne kavuşan Cennet Çiçeği Kolonyaları 21 çeşit ürünleriyle sektörde farklı bir yere sahip olduğunu ispatladı.

Sivas´ta faaliyetini sürdüren Cennet Çiçeği Kolonyaları 2. Şubesini Taç Sitesinde açtı. 25 yıldır normal klasik kolonya dışında çok farklı, 21 çeşit katkısız ve doğal olarak herkese ve her yaşa uygun kokuları üretmekte olan firma Türkiye´de CENNET ÇİÇEĞİ KOLONYALARI ile adından söz ettirdi. 

1991 yılında Sivas´ta kurulan ve sektörde hak ettiği yere gelen CENNET ÇİÇEĞİ KOLONYALARI Taç Sitesinde 2. Şubesini açmakla Sivas halkına daha iyi hizmet vereceklerini belirten Firma sahibi Reşat Ateş; Türkiye´de bulunmayan ürünlerle piyasada olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Ateş,?   Türkiye´de bulunmayan ve ilk defa firmamız tarafından üretilip halkımızın hizmetine sunulmaktadır. Kolonyalarımız çok kaliteli olup Türkiye standartlarının çok üzerindedir. Firmamız şu anda 21 faklı kokuda kolonya üretmektedir.? Dedi 

?HERKESİN ZEVKİNE GÖRE KOLONYA?

Herkesin zevkine hitap eden, muhakkak beğeneceği bir kokularının olduğunu belirten Ateş,? Ayrıca kolonyalarımız sprey olarak da kullanıma sunulmaktadır. Firmamızın parfüm, oda spreyi ve gül suyu üretimi de yapmaktadır. Sivas halkının Cennet Çiçeği ürünlerini muhakkak denemelerini istiyoruz.  Ürünlerimiz Türkiye´de büyük bir beğeni görüp takdir edilmektedir.  Firmamız kaliteli ürünleriyle Sivas dışında da tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarmıştır. Ayrıca ürünlerin patenti tamamen firmamıza ait olması ve Ülkemizde benzerinin olmaması Sivas´ımız için iyi bir tanıtım ve reklam vesilesi olmaktadır. Bu bağlamda ambalajlarımızda çift başlı kartal, çifte minareli medrese ve Sivas´ın sembolü niteliğinde görseller yer almaktadır. ?şeklinde konuştu.    

Yorumlar (0)

Sivaslılar, türküye doydu

Destici'den Uzun'a teşekkür

Kupayı, Şimşek çiftinden aldılar

Sivas Belediyesinden Unutulmaz Ozan İçin Muhteşem Müze

Sivas Olgunlaşma Enstitüsü Ankara'da düzenlenen festivale damga vurdu

252 KONUT VE 53 DÜKKANLIK DEV PROJE BAŞLADI

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli