Cami minaresinde mahsur kalan adama itfaiyeden yardım eli
Cami minaresinde mahsur kalan adama itfaiyeden yardım eli
Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, bir caminin minaresinde mahsur kalan vatandaşı kurtardı.
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan bir caminin minaresinde bir kişinin mahsur kaldığı ihbarını aldıktan kısa süre sonra bölgeye gitti. Minareyi temizlemek için minareye çıkan ve orada mahsur kalan A.A. isimli vatandaş, ekipler tarafından kurtarıldı.
Merdivenli araç yardımıyla kurtarılan A.A. caminin minaresindeki güvercin pisliklerini temizlediği sırada, orada mahsur kaldığını belirterek, itfaiye ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, 16 istasyon, 53 araç ve 258 personel ile kentte yangından trafik kazasına, doğal afetlerden, tehlikeye düşmüş tüm canlıların canlarını korumaya ve kurtarmaya kadar birçok konuda görevini başarıyla sürdürüyor.
Başkan Zeki Özdemir: “STSO’da Artık Daha Güçlü ve Daha Adil Bir Yapı Var”
ERKEN TEŞHİSİN ANAHTARI: ENDOSKOPİ VE KOLONOSKOPİ
Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a BULTÜRK Barış Ödülü
Aydem Yenilenebilir Enerji Kurulu Gücünü 1.210 MW’a Yükseltti
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
- Salı 12.5 ° / 2.1 ° Güneşli
- Çarşamba 11.7 ° / 2.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Perşembe 6.9 ° / -1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





