Alperen Ocakları, Muhsin Yazıcıoğlu ve Yol Arkadaşları İçin Yürüdü

Sivas`ta Alperen Ocakları tarafından, 6 yıl önce yaşamını yitiren BBP`nin merhum Genel

SİYASET 28.03.2015 21:09:11 1580 0
Alperen Ocakları, Muhsin Yazıcıoğlu ve Yol Arkadaşları İçin Yürüdü

Alperen Ocakları, Muhsin Yazıcıoğlu ve Yol Arkadaşları İçin Yürüdü

Sivas`ta Alperen Ocakları tarafından, 6 yıl önce yaşamını yitiren BBP`nin merhum Genel

Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşları için yürüyüş düzenlendi.

5 Mart 2009`da seçim gezisinden dönerken bindikleri helikopterin Kahramanmaraş`ın Göksun ilçesi yakınlarında düşmesi sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki dönemin BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, BBP Meclis üyesi adayı Murat Çetinkaya, gazeteci İsmail Güneş ve pilot Kaya İstektepe`yi anma etkinlikleri kapsamında Sivas Alperen Ocakları`nın tertiplediği yürüyüşe yaklaşık bin kişi katıldı.

Hükümet Meydanın`da toplanan grup, Türk bayrakları, pankart ve afişlerle sloganlar atarak İstasyon Caddesi`nden Dört İşletme Kavşağı`na kadar yürüdü. Buradan tekrar Hükümet Meydanına döndü. Grup adına konuşan BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, helikopter kazasının bir suikast olduğunu belirtti. Türk milletinin vicdanında da bu olayın suikast olduğunu ifade eden Tunç, "Bunun suikast olmadığı yönünde zihnimizde hiçbir soru işareti yoktur. BBP`liler geçen her gün özellikle bu davayla ilgili hissiyatını ve hassasiyetini güçlenerek devam ettiriyor. Bu hususa Türk milletinin dikkatini çekmek için eylemler ve programlar yapıyoruz. Bu olay ne kadar karartılmak ve unutturulmak istenirse istensin, bu milletin zihninde bu dava vicdani sorumluluk boyutu kazanmıştır ve sonuna kadar devam edecektir. Bir gün BBP Türk milletinin siyasi idaresine vaziyet edecektir ve o gün sadece bu suikasti yapanları değil, bu suikast yapıldıktan sonra etkisi, katkısı olan, bu suikastin aydınlatılması yönündeki etkisini kullanmayanların da mutlak surette hesabı sorulacaktır. Alperenler Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarıyla ilgili bu sevdadan vazgeçmeyecek" dedi.

Alperen Ocakları Sivas Şube Başkanı Halil Kol ise bu olayı bir suikast olarak nitelendirdiklerini belirterek, "Allah`ın izniyle bu suikasti unutmayacağımızı, unutturmayacağımızı 7 düvele duyurmak için her zaman, her ortamda da yürüyeceğimizi herkes gördü. Ne şehitleri ne de şehitlerin temsil ettiği zihniyeti unutmadık, unutturmayacağız" diye konuştu.

Grup daha sonra dağıldı.

Yorumlar (0)

New York’ta Türk-Amerikan medya dostluk gecesi

Sivas Belediyespor Yönetiminden Özbelsan A.Ş.’ye Ziyaret

(VİDEOLU HABER) TECER TAŞ OCAĞINDA İLK PATLAMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

Çiçek’ten Arslan’a tam destek

Kur’an-ı Kerim Dersini Seçen Öğrencilere TDV’den Anlamlı Hediye

Kadim Dostlar Hasret Giderdi… Usta Gazeteci “Sivas’ı” yazdı

Vali Şimşek’ten 4 Eylül Sivas Kongresi’nin 106. Yıl Dönümüne Anlamlı Mesaj

( VİDEOLU HABER) Sivas Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden muhteşem çalışma

Sivas Belediye Başkanı’ndan Temizlik Çağrısı: “Çöplerimizi Konteynere Atalım”

Başkan Adem Uzun, 2. Geleneksel Arif Kama Karakucak Güreşleri’nde Hemşehrileriyle Buluştu

Sivas Belediyesi Zabıta Ekipleri, Yaz Aylarında Gece Denetimlerini Sürdürüyor

Sivas’ta Yaratıcı Zeka Bilimleri, Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi Hizmete Açıldı

  • Pazartesi 21.3 ° / 19 ° Güneşli
  • Salı 22.1 ° / 19.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 22.2 ° / 18.5 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 5 5 0 0 14 15
2.Trabzonspor 4 3 0 1 3 10
3.Antalyaspor 5 3 2 0 1 9
4.Göztepe 4 2 0 2 5 8
5.Konyaspor 4 2 1 1 5 7
6.Fenerbahçe 3 2 0 1 4 7
7.Alanyaspor 4 2 1 1 2 7
8.Samsunspor 4 2 1 1 1 7
9.Beşiktaş 3 2 1 0 0 6
10.Gazişehir Gaziantep 4 2 2 0 -4 6
11.Eyüpspor 5 1 3 1 -5 4
12.Kasımpaşa 4 1 3 0 -2 3
13.Fatih Karagümrük 4 1 3 0 -5 3
14.İstanbul Başakşehir 3 0 1 2 -1 2
15.Kayserispor 3 0 1 2 -4 2
16.Kocaelispor 4 0 3 1 -4 1
17.Rizespor 3 0 2 1 -5 1
18.Gençlerbirliği 4 0 4 0 -5 0