Algın, personelle buluştu 

İl Özel İdaresi Genel Sekteri Kadir Algın, İdare bünyesine yeni katılan personel ile bir araya geldi.

GÜNDEM 12.03.2023 14:20:00 1008 0
Algın, personelle buluştu 

İl Özel İdaresi Genel Sekteri Kadir Algın, İlçe Özel İdare Müdürleri ve merkezi atama ile kurumlarına atanan personel ile bir araya geldi. Toplantıda, Genel Sekreter Yardımcıları İbrahim Uçar ve Mevlüt Soysal da yer aldı. İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, İlçe Özel İdare Müdürleri, sırayla söz alarak ilçelerinde devam eden çalışmaları anlattı. Genel Sekreter Kadir Algın, 6 Şubat tarihinde yaşanan 'asrın felaketi' sonrası görevlendirildiği deprem bölgesinde çalışmaların hızla devam ettiğini ileterek haftanın belirli günlerinde kuruma gelip yürütülen işleri takip ettiğini söyledi. 

Algın, Vali Yılmaz Şimşek'in koordinesinde Doğanşehir'de önemli mesafe kaydedildiğini ve enkaz kaldırma çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

İlçe Özel İdare Müdürlerinin taleplerini dinleyen Genel Sekreter Algın, karşılaştıkları sorunların çözümlenmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını, kamu hizmeti ve yatırımların dün olduğu gibi bugün de hızla devam edeceğini söyledi.

Ayrıca aday memurlara, iki haftalık hizmet öncesi eğitimlerinin sona ermesi ve 17 Mart tarihi itibariyle ilgili birimlerde göreve başlayacak olmaları nedeniyle, vatandaş odaklı sunulması gereken hizmetin önemi vurgulandı ve yeni görevlerinde başarılar dilendi. Görev yerlerini öğrenen memurlar ise ilgili birim müdürleriyle tanışarak birim müdürlüklerinde yapılan çalışmalar hakkında ön bilgi edindi.

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler: Algın personelle buluştu
Yorumlar (0)

“MUHSİN YAZICIOĞLU DARÜŞŞİFA KÜLLİYESİ” İÇİN PROTOKOL İMZALANDI…

Vali Şimşek ve Milletvekilleri OSB Sanayicileriyle Buluştu

Başkan Özdemir, Demirağ OSB’yi Türkiye’nin Sanayi Merkezlerine Tanıtacak

Sivas’ta “Beyaz Yürüyüş”

Sivas TSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

( VİDEOLU HABER) SİVAS BELEDİYESİ’NİN YENİ EVLİLERE ÇEYİZ DESTEĞİ SÜRÜYOR…

VİDEOLU HABER - Üretici Kadınlar Ve İkinci El Eşya Pazarı Açıldı...

KOBİ Tanımı Güncellendi, STSO Başkanı Zeki Özdemir'den değişikliğe destek

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal'dan Sivas Ticaret Borsası’na Ziyaret

Sivas’ta Kaldırım İşgallerine Karşı Sıkı Denetim!

Başkan Uzun’dan Kızılırmak Kanalındaki Palplanş Uygulamasına Yakından İnceleme

Sivas İl Genel Meclisi’nden 2025 Yatırım Programına Tam Destek

  • Çarşamba 25.4 ° / 22.4 ° Güneşli
  • Perşembe 25.2 ° / 22.4 ° Güneşli
  • Cuma 25.9 ° / 22.7 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Konyaspor 2 2 0 0 6 6
2.Galatasaray 2 2 0 0 6 6
3.Antalyaspor 2 2 0 0 2 6
4.Samsunspor 2 2 0 0 2 6
5.Trabzonspor 2 2 0 0 2 6
6.Göztepe 2 1 0 1 3 4
7.Beşiktaş 1 1 0 0 1 3
8.Kayserispor 1 0 0 1 0 1
9.İstanbul Başakşehir 1 0 0 1 0 1
10.Alanyaspor 1 0 0 1 0 1
11.Fenerbahçe 1 0 0 1 0 1
12.Rizespor 2 0 1 1 -3 1
13.Gençlerbirliği 2 0 2 0 -2 0
14.Kasımpaşa 2 0 2 0 -2 0
15.Kocaelispor 2 0 2 0 -2 0
16.Fatih Karagümrük 1 0 1 0 -3 0
17.Eyüpspor 2 0 2 0 -4 0
18.Gazişehir Gaziantep 2 0 2 0 -6 0