İl Milli Eğitim Müdürü: "El ele vererek hareket ediyoruz"

Sivas’ta Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı yapıldı. Toplantıda Sivas'ta eğitim alanında yürütülen proje ve çalışmalar masaya yatırıldı.

EĞİTİM 4.08.2022 10:04:00 5037 0
 İl Milli Eğitim Müdürü:

İl Milli Eğitim Müdürlüğü A Blok Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Dursun Yıldırım ve Ahmet Sevim de katıldı.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı ve 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı hazırlıklarının değerlendirildiği toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen proje ve çalışmaların il düzeyindeki uygulamaları, taşımalı eğitim ve ders kitapları ile ilgili süreçler, Milli Eğitim Bakanlığınca öğrencilerin istifadesine sunulan yardımcı kaynaklar ve EBA Akademi Platformunun etkin ve verimli şekilde değerlendirilmesi konuları üzerinde duruldu.

"İyi bir yönetişim şekli ortaya koymalıyız"

Toplantıda konuşan Aslan, "Sivas'ın eğitimdeki başarısını en üst seviyelere çıkarmak için ortak akılla, el ele vererek hareket ediyoruz. Uyguladığımız ve uygulayacağımız her çalışmayı tüm yönleri ile analiz etmeli, öğrenci ve öğretmenlerimizin motivasyonunu üst seviyelere çıkarmak için iyi bir yönetişim şekli ortaya koymalıyız" dedi.

İlçe milli eğitim müdürlerinin görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Aslan, resmi iş ve işlemlerle ilgili konular üzerinde de değerlendirmelerde bulundu.

Yorumlar (0)

Haksever, çalışmaları anlattı

Sivas'ta "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" semineri düzenlendi

Buruciye BİLSEM'de yıl sonu etkinliği

STSO ailesi kan bağışladı

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Başkan Uzun, doğduğu köyde düzenlenen festivale katıldı

“Kan Ver, Hayat Kurtar” Kampanyasına STSO’dan Destek

SİVAS’IN BİLİNMEYENLERİNE YOLCULUK BAŞLIYOR

Sivas TSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Tokgöz'den “Özgür Gazze” mitingine davet

STSO meclisi toplandı

SİVAS VALİSİ: 2025 YILINDA KENE VAKALARINDA AZALIŞ SÖZ KONUSU

  • Pazartesi 19.2 ° / 5.5 ° Güneşli